• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Razmišljate o letnjoj obući? Evo gde da nađete sve - od ležernih i retro, do elegantnih i svečanijih cipela

M. M.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Deichmann prolećno/letnji trend obuće

  • 1
Deichmann Foto: Promo Deichmann

Leto se lagano probija kroz oblake i mnogi su se već uželeli i razmišljaju o savršenoj letnjoj obući, i prilici da se konačno izvuku iz tamnih boja, teških tekstura i slojevitog oblačenja.

A što se tiče modnih trendova za obuću ovog leta, najpre se ističu - patike. Bele, elegantne, ležerne i svestrane. Novi top trend su i "slingbacks". Bilo da su sa visokom potpeticom ili blok petom umerene visine, one koje nude ženstven, elegantan i retro-izgled, uzbudljivih boja i svetlucavih elemenata.

Leti su neizbežne i sandale i cipele sa visokom petom, jer ništa ne kaže "elegancija" kao one, a ove sezone akcenat je na bojama, od pastelnih do metalik nijansi. No ni sandale na nisku petu ne treba potceniti, jer leto je vreme uživanja u povetarcu na stopalima.

Uz njih su i "mule" papuče i druge papuče, koje se samo nataknu na noge (s petom ili bez) i pravac letnja bašta. Nije bitno da li su sa prirodnom rafijom, pufnastim ili zlatnim detaljima, potpuno bele ili potpuno crne, one su simbol leta.

Srećom, postoji i sjajno mesto gde možete da nađete veliki izbor letnjih cipela za svaku priliku - od ležernih i opuštenih, preko retro, do elegantnih i onih svečanijih. A ta adresa je Deichmann.

Ova nemačka kompanija nudi svima savršene cipele po najboljoj mogućoj ceni, bilo da imate 18 ili 81 godinu. Sa širokim izborom brendova, najnovijim trendovima, modernim prodavnicama, od čega su čak 33 prodavnice u Srbiji, i na kraju, ali ne i najmanje važno - sa nenadmašnim cenama, Deichmann ima najbolju sveobuhvatnu ponudu cipela za svakog.

A dobra vest je da su upravo otvorili novu sezonu prolećno/letnijih trendova obuće.

Deichmann vas vodi kroz vremepol stila spajajući "retro estetiku" sa najpoznatijim "adidas" i "Nike" patikama. Šik retro dizajn i sportske patike, podižu svaku odevnu kombinaciju na viši nivo i podsećaju na vreme kada su patike bile simbol izražavanja, slobode i stila.

Uvek možete da odaberete upadljive i ekstravagantne "chunky" patike. Bilo da su potpuno bele, s debelim đonovima, zlatnim detaljima, pastelnim zelenim, ljubičastim ili ružičastim bojama ili sa modernim retro-vajbom - u Deichmann-u ćete pronaći svaki stil patika koje žene danas nose.

A ako niste tip za patike, i volite da osećate samouvereno u svakoj prilici i ostavite "modni" pečat kada se pojavite negde, izgled zvezde vam je zagarontovan uz širok spektar elegantnih cipela. Ovog leta cipele sa platinastim, srebrnim i zlatnim metalnim odsjajem i šljokice su pravi hit i dašak luksuza. Bilo da vas privlače kockaste pete, ili umerena potpetica, u crnoj boji sa odsjajem, otvorenim prstima, nežnim svetlucavim kaišićima, šljokicama ili kristalima, Deichmann nudi širok spektar opcija .

Trend odmah slede i nove "slingback" salonke, najmoderniji modeli za ženstveno-elegantan, ali i ležerno-udoban izgled. One su idealne ako žudite za nostalgičnim retro-vajbom. Na vama je samo da izaberete vrstu potpetica, uzorak materijala, metalik efekat ili boju.

I baletanke sa malom štiklicom su savršen izbor za brzo kretanje gradom po vrućini, jer ne samo što pružaju lakoću i udobnost, već nude i klasičnu eleganciju u svakom trenutku. A možete da ih nosite uz svaku kombinaciju, od sportske do večernjeg izlaska. Zahvaljujući lepezi boja koje Deichmann nudi u ponudi svojih baletanki - samo je mašta ono što vas ograničava kako ćete da ih ukombinujete.

Sa druge strane - tu je i prirodna elegancija. U 2024. Dechmann predlaže, kako kažu, "novootkrivenu lakoću". Nasuprot jarkim bojama i velikim platformama isprobajte prefinjene salonke, baletanke i loaferice s kaišićima, skladnih prirodnih boja kao što su bež, kaki i krem, zajedno s crno-belim kontrastima.

Istaknuti detalji dolaze u nežnoj tirkiznoj boji ili suptilnim, šarenim uzorcima u hipi stilu. Tu su i prirodni detalji kao što su kopče i tkani uzorci s većim rupama. Materijali kao pluta i rafija dodatno podsećaju na leto i savršeno idu uz delikatne torbice ili pletene cegere.

Kolekcija proleće/leto je dostupna u svim Deichmann trgovinama, i takođe na njihovoj web stranici.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Angelinine haljine na Perwoll Fashion Week-u

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Mrki

    26. april 2024. | 10:46

    Kvalitet 0, i ko dozvoljava prodaju takve obuće narodu, skroz nas omalovažavaju ...

    Podelite komentar