• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Kalinić u kostur-haljini: U luksuznom izdanju najavljuje nove trendove

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uživa u pogledu na more, u stajlingu koji privlači pažnju

  • 0

Poznata naša influenserka Tamara Kalinić, jedna je od najpraćenijih ličnosti, kako od oka stranih, tako i u domaćim medijima.

Tamara svojim inspirativnim fotografijama, naročito kada je u pitanju moda,  među prvima prezentuje nove trendove na društvenim mrežama. Ponovo je zablistala u novom autfitu, a ovoga puta na vreme najavljuje popularni model haljine za letnju sezonu.

Naime, dok je boravila u Italiji, za stajling namenjen večeri uoči zalaska sunca, Tamra bira interesantnu, belu haljinu.

Ovakav model, poznat i kao "kostur"-haljina, je ištrikana tako da po sredini ima beli neprovidni presek, koji se u lukovima spaja sa istim desenom na leđima. Ovo na neki način imitira rebra, dok je ostatak haljine u ređem i providnijem vezu.

Na jednoj fotografiji u galeriji, vidimo izbliza kako izgleda haljina, dok joj je u krilu "Birkin" model torbice. Na istoj fotografii pokazuje i svoje kratke nokte nežne nijanse i prsten sa velikim, svetlucavim kamenom.

S obzirom da se u opisu fotografija požalila na vremensku prognozu i na to da joj je ono pokvarilo njenu spremnost za leto, Tamara je izabrala blezer krem nijanse. 

Kosu je prepustila razbarušenim talasima, dok je zlatnim nakitom upotpunila autfit.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota