• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

2 esencijalna komada za žene koje žele da izgledaju moćno i da se tako osećaju: Kraljica Ranija ima oba

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Suknja koju sve žene obožavaju sa malim obrtom

  • 0
Rania Al Abdullah Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana je dobro poznata po svojim elegantnim ansamblima bez napora. Bilo da je na dužnosti ili van nje, obično se može primetiti kako izgleda elegantno, dobro koordinisano u svim vrstama različitih odevnih predmeta.

Trenutno pored Megan Markl koja je vidno promenila stil, kraljica Ranija je takođe ikona "tihog luksuza". Zbog nje "kraljevski šik" nedvojbeno postao posebna kategorija.

Ona se pojavila u Njujorku noseći asimetričnu suknju sa porubom brenda "alekander mekvin" sa rajsferšlusom preko butine i suptilnim, vertikalnim prorezom.

Midi suknja je kraljevski klasik, ali pensil suknja je možda najikoničnija od svih, poznata po svojoj laskavoj i bezvremenskoj silueti, pogodnoj za mnoge prilike.

Ranijin izgled je klasičnoj pensil suknji dodao razigranost sa rajsferšlusom koji ide preko kuka, inspirisanim grandž glamurom.

Iako je "alekander mekvin" sada sinonim za ovaj detalj, on je takođe poznat po klasičnim siluetama u kraljevskom svetu, ali u vrlo nežnim bojama. Posebno, princeza od Velsa je strastveni obožavalac i nosila je brend za brojne prestižne kraljevske prilike, pa čak i na svom venčanju.

Ranija, održavajući svoj izgled elegantno i sofisticirano, uparila je suknju sa bluzom dugih rukava od "rabana", belim "džimi ču" cipelama i crnom "botega" torbicom.

Već sledećeg dana rešila je da priredi modnu igru moći.

"Moćno oblačenje", čin stilizovanja kako bi se potvrdio autoritet, najčešće u fino skrojenom odelu, odavno je lepa umetnost. Sedamdesetih, pantalone su bile lepršave i fantastične, dok su devedesetih bile opuštenog, ali savršeno proporcionalnog kroja.

Pantalone kraljice Ranije su fuzija ta dva stila - tamnosive boje, šireg kroja i širokih nogavica celom dužinom i savršene visine struka. Taman dovoljne da se uz njih konbinuju kraće stvari, a da istovremeno oba komada budu istaknuta. Šta god da je obukla gore, sa time ne bi pogrešila - usko ili široko, uz njih se sve slaže, jer one izgledaju toliko moćno i dominantno da zaista ne morate razmišljati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Angelinine haljine na Perwoll Fashion Week-u

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota