• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tamara Kalinić i Naomi Kempbel na istom venčanju: Odevne kombinacije ovih dama su ostavile sve bez reči

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naša influenserka i britanska manekenka su zasijale na ovoj svečanosti punim sjajem

  • 1
Tamara Kalinić, Naomi Kempbel Foto: Instagram/tamara, German Larkin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedno od najglamuroznijih venčanja ove godine održalo se prethodnog vikenda. Na ludi kamen su stali osnivač Pretty Little Thing Umar Kamani (36) i njegova izabranica manekenka Nade Adel (31).

Da je bilo luksuzno, to ne treba pominjati, a pozvali su sve drage ljude koji su uživali u dobrom provodu, hrani i piću. Par je razmenio zavete u luksuznom hotelu na jugu Francuske. Prvo su se zavetovali na ceremoniji obučeni oboje u belo, da bi se potom održala i tradicionalna hinduistina ceremonija.

Ipak, nama najinteresantnija informacija jeste da se na spisku zvanica našla i našla influenserka Tamara Kalinić ali i svetski poznati model Naomi Kempbel.

Naša Tamara je došla u pratnji jače polovine, a divnom kombinacijom je goste ostavila bez daha. Naime, ona se nije odlučila za haljinu, već za elegantni top i suknju tamno crvene boje, poput trule višnje. Komplet je imao detalje čipke, top je imap duge rukave, dok je suknja bila ukrašena i sa sitnim cirkonima. Takođe, imala je i šare po sebi što je davalo još veći utisak otmenosti.

Kada je reč o Naomi, ona je za prvu ceremoniju blistala u haljini Nikolasa Džebrana, libanskog dizajnera. Haljina je pratila njenu siluetu tela, imala je otvorena ramen, a meki kaskadni til i korset je u sebi sadržao perle. Ceo izgled je uparila sa dijamantskom ogrlicom i prstenom optočenim dijamantima. Za drugu ceremoniju odlučila se Naomi za haljinu ljubičaste boje inspirisane stilom indijskog modnog dizajnera Maniše Malhotre.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Dejana

    6. maj 2024. | 14:01

    Doći će valjda nekad i taj dan kada ćemo čitati o uspesima naših mladih studenata,srednjoškaca i sportista koji osvajaju medalje na međunarodnim takmičenjima.Doći će valjda i taj dan kada ćemo čitati o našim naučnicima, lekarima,umetnicima koji imaju zavidne međunarodne karijere i priznanja.Doći će valjda i taj dan kada ćemo čitati o pravim duhovnim vrednostima i suštini našeg postojanja....

    Podelite komentar