• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čuvena Tajči u haljinici iz 1990. sa Evrovizije opet pevala "Hajde da ludujemo": Energija i stas su isti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je predstavljala Jugoslaviju kada se Evrovizija održala u Zagrebu

  • 0

Velike su šanse da će Bejbi Lazanja ove godine odneti pobedu i dovesti Evroviziju u Zagreb sledećeg proleća, ako je sudeći po brojkama na kladionicama, ali i podršci fanova iz cele Evrope.

Zagreb je 1990. godine bio domaćin Evrovizije, a tada je Jugoslaviju predstavljala Tatjana Matejaš Kameron Tajči sa pesmom "Hajde da ludujemo". Hit čije reči i dalje znamo pratio je jednostavan, ali energičan nastup, a Tajči je sa natapiranom frizurom u roze haljinici i satenskim roze štiklama istovremeno đuskala i pevala.

Nakon prvog polufinala svake godine se tradicionalno održava i "Balkan Party", a ove godine gošće su naše stare predstavnice Sanja Vučić, Bojana Stojmenov i Konstrakta, a njima se pridružila i Tajči.

Ako je sudeći po "Instagram" storijima koje je podelila, Tajči je na afterpartiju zapevala "Hajde da ludujemo" i to u sada već čuvenoj roze haljinici.

Verujete li da joj 34 godine kasnije ona identično stoji? Mala promena dolazi u vidu štikli i frizure, koja je i dalje kratka, ali ne toliko natapirana, ali svi detalji sa haljine su tu.

Minić je ceo u naborima, sa dugačkim, takođe blago nabranim rukavima, a diskovi koji se prisijavaju krase obode dekoltea.

Pevačica već godinama živi u Americi, a Evrovizija 2024 je bila idealna prilika da se probude stare emocije i osećaj ponosa dok pesmom izvođač predstavlja svoju pesmu, znajući da je izabran željom svog naroda.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Konstrakta otkrila detalje privatnog razgovora sa Teya Dorom: "Nadam se da će Lazanja pobediti"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota