• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok svi pričaju o zategnutim odnosima sa kraljem, Hari i Megan uživaju u Nigeriji: Uvek uz sećanje na Ledi Di

O. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Vidite li zašto sam se udala za njega? On je tako pametan. I tako inspirativan jer govori istinu", rekla je Megan

  • 0
Megan Markl i princ Hari Foto: AP Photo/Sunday Alamba

Vest da je princ Vilijam sada glavni pukovnik Vojnog vazduhoplovstva - puka u kojem je princ Hari služio u Avganistanu i da je tu titulu njihov otac, kralj Čarls, dodelio njemu umesto Hariju, bila je kap više na čašu punu priča o odnosima u kraljevskoj porodici. I to sve u trenutku kada ceo svet prati svaki njihov korak i očekuje novosti o stanju princeze Kejt Midlton.

Ipak, najnovije fotografije Megan Markl i princa Harija iz Nigerije ne svedoče o lošem raspoloženju princa. Naprotiv.

Par je u trodnevnoj poseti Nigeriji, u okviru Invictus Games-a, osnovanog da pomogne rehabilitaciju ranjenih i bolesnih vojnika i veterana. Govorioli su o mentalnom zdravlju u školi koju podržava njihova "Archewell" fondacija, a Megan je tom prilikom ohrabrivala decu da „samo budu iskreni jedni prema drugima“. Praveći selfi sa njima, rekla je i: "Vidim sebe u svima vama".

Dok se Hari obraćao učenicima, govoreći o međusobnim odnosima i poštovanju, Megan je izjavila:

- Vidite li zašto sam se udala za njega? On je tako pametan. I tako inspirativan jer govori istinu, prenosi "Dailymail.co.uk".

Megan Markl i princ Hari Foto: AP Photo/Sunday Alamba

Megan je prvog dana posete nosila dugačku haljinu Hajdi Merik „Vindzor“ vrednu 450 funti (oko 522 evra). Svedenost haljine dopunila je zlatnim nakitom, ali i drvenom ogrlicom, u duhu Afrike, a Hari je njen nežni izgled ispratio svetlim pantalonama i košuljom , takođe obogaćenom nakitom.

Pastelni ton haljine koju je Megan nosila odlično se uklapao u njenu pojavu, a otvorena leđa govorila su o slobodi odevanja koju pri zvaničnim posetama kao članovi kraljevske porodice nisu mogli da imaju.

Kako je tema o mentalnom zdravlju bila jedna od ključnih, Hari je održao govor, evocirajući sećanja na svoju patnju nakon smrti svoje majke princeze Dajane. Govorio je o ljudima koji su "izgubili voljenu osobu u porodici i ne znaju kome da se obratite ili sa kim da razgovaraju".

On je sa 12 godina postao bez majke, njegov brat Vilijam sa 15. U tom kontekstu rekao je da "nije sramota priznati da je danas loš dan".

Princeza Dajana, Lejdi Di Foto: Tanjug/AP

Bračni par je prvi put zajedno u Nigeriju, a Megan je u svom podkastu otkrila da ima nigerijsko poreklo, i to „43 odsto“.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Princeza od Velsa objavila da je pod preventivnom hemioterapijom

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota