• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Niko ne dovodi u pitanje omiljenu boju ove žene: Zbog opsesije narandžastom bojom postala je poznata

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

I radijatori u kući su joj u ovoj boji

  • 0
Šeri Skot Foto: Prinskrin/Instagram/foreveryoursbetty

Šeri Skot (37), poznatija kao Beti, bavi se društvenim mrežama, kreatorka je sadržaja za njih, poslovni je strateg i lični "dopaminski kofer" koja živi u Engleskoj. U principu obična žena, međutim, kada vidite njene slike na društvenim mrežama, postaje vam jasnije zbog čega je izuzetno interesantna.

Njena omiljena boja je narandžasta i baš zbog toga je ceo njen život - obojen u ovu boju.

Naime, njenih 121.000 pratilaca na Instagramu konstantno gleda njene objave obojene narandžastom bojom. Kako je nedavno izjavila, njena ljubav prema narandžastoj boji je oduvek bila deo njenog života.

- Ne posedujem ništa crno jer nosim narandžasto u svakoj odeći - rekla je Šeri, prenosi "NY Post".

Kada je ona imala samo 21 godinu, ofarbala je kosu u crveno jer je u tom trenutku mislila da su crvenokose najlepše žene. Kada je shvatila da to nije sasvim u redu, onda joj je frizer savetovao da ne farba kosu u dublju crvenu jer bi je učinilo narandžasto. I ta ideja joj se dopala, zašto ne bi bila narandžasta?

Kako kaže, kada se ofarbala u narandžasto, kao da je dostigla svoj vrhunac i prvi put se u životu osećala potpuno svojom.

Pre 13 godina je pokrenula svoj blog na Instagramu gde je počela da deli jedinstvene savete i tako pomogne sledbenicima da pronađu svoj stil oblačenja. Ubrzo je prešla i na TikTok gde deli sličnu vrstu sadržaja. I pored toga, nije joj bila želja da postane poznata ličnost na društvenim mrežama.

- Ja ne jurim, ja privlačim. Sve izgleda tako moćno, a opet razigrano i snažno, smešno, energično i empatično - kaže ona.

Međutim, njoj su u 34. godini dijagnostikovali autizam i ADHD - nešto što je rekla da se ogleda u njenoj opsesiji bojom.

- Nošenje narandžaste boje nije samo način na koji se izražavam već mi olakšava rad sa paralizom odlučivanja i senzornim problemima kada imate tako zamenljivu garderobu. Sve dok širim sreću na neki način, to mene čini srećnom - rekla je Šeri.

Osim odeće, cela njena kuća je u narandžastoj boji: radijator, komode, sofa, jastuci, plišani medvedi, pa čak i slike.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota