• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra Radović u plavom odelu: Ako rekreirate ovo izdanje, gledajte da ne nosite patike za trčanje

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Boja vašeg odela može dramatično da utiče na izgled kada nosite patike sa njime

  • 0
Aleksandra Radović Foto: F.S./ATAImages

U prilikama koje zahtevaju odelo, nema razloga da ceo stajling zahteva određenu "strogoću" i da je salonka vaša jedina saveznica u stilizovanju.

Kontinuirani razvoj prilagodljivih stilova znači da formalnija odeća nije nešto što izvlačite iz svog ormana samo kada su prilike da se malo više sredite. Ako ćete se uhvatiti ukoštac sa formalnim izgledom sa patikama, važno je da obratite pažnju na siluete, boje i materijale koji će vam pomoći da izgledate zaista kao da znate šta radite, a ne kao da niste imali šta drugo da obujete.

Pogledajte samo Aleksandru Radović, koja je juče na jednom događaju zablistala u plavom odelu u kombinaciji sa patikama.

Odela i patike mogu izgledati kao neprirodno uparivanje, ali za one koje znaju koji su modeli kao napravljeni da bi se nosili sa pantalonama šireg kroja, oblačenje je zabavna modna igra.

Boja vašeg odela može dramatično da utiče na izgled kada nosite patike sa njime. Svetlo odelo, kao što je belo ili krem, učiniće da se vaše patike više ističu i može pomoći u stvaranju ležernijeg izgleda. Tamno odelo, kao što je mornarsko ili crno, može pomoći da vaše patike više liče na cipele i može pomoći u stvaranju formalnijeg izgleda.

Nema sumnje da je udobnost važna kada su u pitanju modni trendovi obuće. Bilo da nosite poslovno odelo ili ležernije, patike mogu da dodaju i dašak ličnog stila. Odvažnost takođe.

Ali kada je u pitanju izbor pravog para patika za nošenje sa odelom, nemojte se baviti detaljima. Svake su dobre, sem, naravno, onih za trčanje. Uopšteno govoreći, vaše patike treba da budu čiste i eventualno sa dodatkom zanimljivih pertli kao što je to slučaj kod Aleksandre.

Pa, evo, ako vam je potrebno još ubeđivanja, samo pogledajte špansku kraljicu, ikonu stila, gospođu Leticiju, koja je u poslednje vreme natankala svoj cipelarnik belim patikama i više ne razmišlja koliko dugo će morati da stoji tokom državnih poseta, uručivanja nagrada i slično. Dok ne dođe gala večera koja zahteva tijaru. Ali, ko zna šta je ispod balske haljine?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota