• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dame koje su se odlučile za duge i uske haljine: Sveden i efektan izgled svetski poznatih lepotica u Kanu

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada su se pojavile, počeli su da sevaju blicevi na crvenom tepihu

  • 0
Kanski festival, Demi Moore, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart Foto-Tanjug/AP

Crveni tepih na Filmskom festivalu u Kanu istakao je u prvi plan mnoge elegantne haljine. Poznate dame su prošetale u želji da se što lepše predstave javnosti i zaista jesu neke haljine izazvale veliku pažnju.

Ono što možemo primetiti jesu, naravno, duge toalete koje ističu figuru žena koje ih nose. Mi bismo istakli tri dame koje su se odlučile za duge i pripijene haljine.

Demi Mur

Još jednom je Demi Mur pokazala da i nije tako teško izgledati dobro u sedmoj deceniji. Pre nekoliko dana takođe smo je videli u "uskom" izdanju ističući vitak struk, dok se sada odlučila za nešto jarku boju.

Ponela je dugu, usku haljinu žute boje, sa dubokim šlicem i bez rukava. Na strani levog kuka "udenula" je dva cveta roze boje, taman da razvije jednoličnost haljine. Upravo taj cvet je uklopila sa roze salonkama. Kao i uvek, kosa joj je bila puštena i nije eksperimentisala sa frizurom. A i što bi kada je njen osmeh sve što joj je potrebno.

Alesandra Ambrozio

Ni popularna brazilska manekenka nije htela da propusti spektakl u Kanu. Za šetnju po crvenom tepihu odlučila se za dugu haljinu bebi roze boje sa crnim tankim bretelama, sa detaljima crne mašne. Ovim izgledom pokazala je izvajane ruke ali i kompletnu figuru dok je sa iskustvom pozirala fotoreporterima.

Na leđima je haljina imala tanki prorez koji je otkrivao deo leđa, dok je takođe imala i manji šlep. Zaista elegantan i efektan izgled.

Izabel Gular

Još jedna lepotica iz Brazila se pojavila u prelepoj dugoj haljini. U pitanju je Izabel Gular, koja se odlučila takođe kao Demi, za haljinu bez rukava, ali je otišla korak dalje. Naime, ona se za šetnju po crvenom tepihu odlučila za crnu haljinu sa prelepim cvetnim motivinam koji čak deluju da su ručni rad.

Došli su do izražaja njen "struk i kuk", a sa osmehom je pozirala zainteresovanim blicevima.

Kako se vama dopadaju odabiri ovih dama?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najemotivniji snimci koje su podelile supruga i bivša žena povodom rođendana velikog Brusa Vilisa

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota