• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elsa Hosk: Dama koja je odlično shvatila šta znači kanski glamur

Vreme čitanja: oko 1 min.

Duh starog Holivuda na crvenom tepihu Kana

  • 0
Elsa Hosk Kanski festival Kan 2024 Foto: Terence Baelen / Starface / Profimedia

Premijera filma "Grof Monte Kristo" (The Count of Monte Cristo) na 77. internacionalnom filmskom festivalu u Kanu donela je pravi glamur. Za to je bila zadužena švedska manekenka Elsa Hosk.

Zvezda "Viktorija Sikreta" samouvereno je pozirala u crno-beloj toaleti američko-nepalskog dizajnera Prabala Gurunga. Haljina je unela glamur starog Holivuda na crveni tepih Kana i pokazala da nisu ekscentičnosti samo ono što privlači pažnju u svetu punom utisaka, već i da pomalo zaboravljena finoća elegancije ima svoju moć.

Prednji deo sirena-kroja iz dominantne crne boje na grudima je prelazio u belu, u dve ruže koje su činile polje dekoltea, a raskošni beli šlep granao se iz haljine da bi elegantno padao po crvenom tepihu. Sve je to Elsi Hosk besprekorno stajalo.

Bogata ogrlica kao da je pratila pravilo da haljinu bez ramena mora da dopuni takav detalj, a crvenih karmin bio je još jedno svedočantsvo o tome kako plavušama stoji boja strasti.

Ovo nije prvi put da Elsa bude u centru pažnje kanskih svečanosti. Bilo je tako i prošle godine, samo u drugačijem stilu, kada se pojavila u haljini koja čini "optičku varku", kao da spada.

Ovoj mladoj dami ideja očigledno ne manjka, a sinoć je pokazala šta crveni tepih Kana podrazumeva kada je moda u pitanju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Revija Bate Spasojevića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota