• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predstavnica Srbije Teodora Mitić iz Zaječara je na takmičenju Miss Global osvojila titulu Miss turizma

E. O.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Takmičenje je održano u Singapuru od 14. do 19. maja

  • 0
Teodora Mitić Foto: Privatna arhiva

Na ovogodišnjem svetskom takmičenju lepote Miss Global Universe koje je održano u Singapuru od 14. do 19. maja, Srbiju je predstavljala Teodora Mitić iz Zaječara, gde je ponela titulu Miss Turizma za 2024. godinu.

Teodora iza sebe već ima nekoliko uspeha na domaćim i stranim takmičenjima lepote, od kojih su najznačajnija Miss interneta na izboru za Miss Srbije 2019. godine i finale Top Model Europe održanom u Briselu 2022. godine na kome je učestvovalo 25 devojaka od 25.000 kandidata.

- Ovo je za mene još jedno predivno iskustvo više. Sam put od Beograda do Singapura trajao je 13 sati. Organizator je predvideo i naše upoznavanje sa znamenitostima Singapura. Obišli smo one najpoznatije. Poseban utisak na mene ostavio je njihov simbol Nacionalni vrt orhideja, kao i dvodnevno putovanje u Puala Spring Resort u Maleziji - rekla je Teodora i dodala:

- Domaćini su se trudili da nas upoznaju sa tradicionalnom kulturom i nacionalnom kuhinjom, dok su takmičarke iz celog sveta predstavile svoju. Jedno od naših predstavljanja je bilo u nacionalnoj odeći, gde sam sa ponosom predstavila timočku narodnu nošnju, u kojoj inače nastupam na svim takmičenjima. Takođe, domaćinima sam na poklon ponela suvenire koji predstavljaju Srbiju i grad Zaječar, iz koga potičem - dodaje Teodora.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Angelinine haljine na Perwoll Fashion Week-u

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota