• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdi Klum oduševila izgledom: Efektna i asimetrična haljina modela pobrala simpatije u Francuskoj

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona se na dobrotvornoj akciji pojavila u društvu ćerke Leni

  • 0
Hajdi Klum Foto: Photo by Invision/AP Vianney Le Caer (INVL)

Poznata manekenka Hajdi Klum se pojavila na dobrotvornoj akciji na kojoj se prikuplja novac za istraživanje HIV-a u jednom hotelu u Francuskoj, pojavila sa naslednicom Leni Olumi Klum i stajlingom pobrale sve simpatije.

Supermodel je nosila blistavu haljinu boje breskve sa asimetričnim naboranim dizajnom sa dramatičnim volanima i sa otvorenim ramenima. Bivša voditeljka i sudija jedne takmičarske emisije uparila je svoju upečatljivu haljinu sa sandalama u istoj boji kao i njena haljina. Taj jednostavni stil je dobio sve pohvale, a ceo izgled je upotpunila sa smelim parom srebrnih i zelenih minđuša sa dragim kamenjem. Kosu je začešljala unazad kako bi se upravo i video prelepi nakit.

S druge strane, njena ćerka Leni se pojavila u crnoj mrežastoj haljini koja je ukrašena 3D cvetnim aplikacijama preko struka i grudi. Ono što treba napomenuti i što je izazvalo brojne komentare jeste visina štikli ove 20-godišnje devojke, i to mnoge više od svoje majke. Uz to, ćerka manekenke je odabrala i odgovarajuće rukavice kao i svetlucavu dijamantsku ogrlicu kao i minđuše.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Revija Bate Spasojevića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota