• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović u pantalonama koje ne izlaze iz mode: Uz različitu obuću garantuju modni obrt

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neke podesćaju na mladost i razdragane godine, a uvek su efektan komad odeće

  • 1

Ana Ivanović je kraljica modnih izdanja. Nekadašnja profesionalna teniserka svojim svakodnevnim modnim potpisom uvek će otkriti dozu ležernosti, koja je sportistima u krvi, a svako njeno izdanje biće trendi i originalno. Ona i te kako zablista i na crvenom tepihu, a prava je insiracija ženama za oblačenje svakog dana.

Nedavnom objavom na "Instagramu" profilu, pokazala je model džinsa koji je mnogima asocijacija na mladost i koji nikada ne izlazi  iz mode.

Na fotografiji iz Švajcarske Ana pozira u veoma svedenom, a efektnom stajlingu koji čine zvoncare i crna košulja. Ana je ovu kombinaciju ispratila špicastim cipelama animal-printa na štiklu. Detalj kao što je crni kaiš naglasio je ozbiljnost kombinacije, uz koju je Ana nosila nakit srebrnih tonova - minđuše i sat

Samo uz promenu obuće, na primet, uz patike, koje Ana često nosi, ovaj odevni predmet dobija sasvim drugačiji kontekst, a uz bejzik belu majicu postaju kombinacija idealna za šetnju, kafu, obilazak grada. Papuče i espadrile takođe odlično idu uz njih, dok kratke čizme u jesenjem periodu čine priču za sebe.

Iako je ekološka osvešćenost u modi sve prisutnija, važno je racionalno rapsoređivanje odeće, te je stvar poput ove, nosiva na više način, u više prilika, idealan način da doprinesete opštem stanju planete. I svog garderobera.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • max

    26. maj 2024. | 16:05

    Ana je nasa princeza, njena lepota nije samo fizicka vec i duhovna sto je mnogo bitnije od fizicke lepote, savet za sve devojke je da se ugledaju na Anu, ona je uvek nasmejana, raspolozena, skromna, odgovorna... pa pogledajte samo Bastijana sada i kada je igrao fudbal, to su dva razlicita coveka, on je bukvalno procvetao pored nase Ane. Zelim vam svako dobro i od srca i od boga, puno srece i zdravlja, da imate sto vise dece jer deca su bogatsvo.

    Podelite komentar