• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nina Badrić u cipelama koje su modni krik proleća: Svetski brend proslavio eleganciju

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove cipele su popularne i u varijanti sandaleta na debelu štiklu jer na suptilan način prate ženstvenost odevne kombinacije

  • 1

Pevačica Nina Badrić osim po izuzetnom glasu porepoznatljiva je i po odličnom stilu. Svaka njena odevna kombinacija je prefinjeni odabir trenda i neprolazne klasike, a najnovija objava na "Instagramu" u fokus stavlja obuću. I tu je Nina u jeku modnih aktuelnosti.

Pevačica je napolju, u prijatnom ambijentu Međugorja, pozirala u kratkoj bordo haljini, uz koju je obula ravne baletanke u stilu "Šanelovih"  "Beige and Black". Ove cipele su popularne i u varijanti sandaleta na debelu štiklu jer na suptilan način prate ženstvenost odevne kombinacije.

Baš takve nedavno je ponela i glumica Marija Bergam i njima maksimalno doprinela eleganciji koju je pokazala u Dubrovniku.

Boja cipela je vrlo prilagodljiva. Dominantna bež prati boju kože, te se nastavlja kao prirodan deo noge, a crna boja u predelu prstiju tu je za kombinovanje sa drugim delovima stajlinga.

Nina je uz ovaj stajling odabrala i nežne tonove šminke, karmin boje kože, kao i minđuše u istoj nijansi. Začešljana kosa je doprinela nežnosti izgleda i maksimalno otvorila lice.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako "grmi" Nina Bardić: Potpuno promenila imidž!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Milovan Šćepanović

    29. maj 2024. | 10:11

    Bila i ostala lepa ko lutka... Veliki pozdrav za Ninu iz Novog Sada 👍😉

    Podelite komentar