• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Tomašević romantična u stihovima i u modnim izdanjima: U savršenoj cvetnoj haljini leto je nikad bliže

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predviđa se da će se boho estetika vratiti ove godine, dok "sanjiva romansa" slip haljine ostaje omiljena kod obožavateljki

  • 0

Svake godine kada dođe vreme za rotaciju garderobe, cvetne haljine se vraćaju i to je neminovno. Iako jedna od najcitiranijih filmskih izjava, sarkastični komentar urednice Mirande Prisli iz "Đavo nosi Pradu", ukazuje na to da cvetni print nije baš nešto čemu bi trebalo da budemo naklonjeni u tako očekivano doba godine, ne možemo da o njemu ne razmišljamo.

Dok su neke cvetne haljine česte omiljene zbog svoje bezvremenosti, dašak svežeg se nalazi u novim, trendovskim stilovima i siluetama. Za razliku od nežno romantičnog cveća iz prošlih sezona, cvetne haljine u trendu 2024. su sve upečatljive - strukturirane i upečatljive siluete zauzimaju mesto višeslojnih volana, dok prozirne tkanine i paleta boja raspoloženja unose naelektrisanu energiju ovom prolećnom stilu.

Dok se mnoge cvetne haljine inspirisane pistama za proleće 2024. fokusiraju na redefinisanje ovog modnog žanra, priroda modnih trendova je takva da od klasike ne treba bežati. A pogotovu ne od onoga što već imate u svom ormaru.

Predviđa se da će se boho estetika vratiti ove godine, dok "sanjiva romansa" slip haljine ostaje omiljena kod obožavateljki.

Izuzetak nije ni dama koja zaista neguje istančani modni stil - Jelena Tomašević.

Dok promoviše svoj novi album, nežne stihove pesama otelotvorava i vizuelno - fotošutinzima.

Romantična estetika nema premca, a ljubav je skrivena u njenim sanjivim motivima akvarelnih cvetova i delikatnim vezom inspirisanim umetnošću. Upravo tako izgleda Jelenina cvetna maksi haljina koju je nosila prilikom jednog fotografisanja. Suptilni dekolte idealan je transofrmaciju iz dnevne u večernju varijantu, a kroj koji grli obline sa bretelama koje se prepliću pozadi je savršen za dominaciju na svečanim prilikama kojih je toliko tokom letnje sezone.

O obući ne treba mnogo ni razmišljati, sa štiklama ili bez, ova haljina će vas svakako izdužiti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jelena Tomašević: Pesma je uvod u novi album koji će da izađe odmah posle Beogradskog proleća

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota