• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović u komadu sa kojim počinje letnja razigranost: Vreme je za gole noge!

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na pistama i na ulicama - udobnost i razigranost su nam uz njega bliže

  • 1

Nostalgična putovanja u stare trendove ove sezone počinju sa šortsevima. I ovo prilično ima smisla, ukoliko imamo u vidu to da je nakon pandemije sve dolazilo u obzir osim farmerica koje nas stežu. Koncept pantalona zamenile su helanke, trenerke, suknje, haljine i šortsevi; počeli su da igraju glavnu ulogu donje polovine odevne kombinacije.

Noge su tu da bi se videle, a i dizajneri su to počeli da propagiraju, još sa "miu miu" mikrošortsevima ili sa korišćenjem muških bokserica umesto pravih šortseva.

Svila i pliš su materijali koji su se pojavili na novim modelima, a oni nedostatak dužine se kombinuje sa predimenzioniranim gornjim delovima.

U Londonu, čak je i Emilija Viksted, omiljena dizajnerka princeze od Velsa i svetionik damskog dostojanstvenog odevaanja, pokazala nekoliko izgleda sa jedva vidljivim šortsevima koji su virili ispod tunika.

Ko je vama najbolja manekenka svih vremena

Glasajte

I dok se razmišljate da li je sve to zaista nosivo u javnosti, proslavljenja teniserka Ana Ivanović nam pokazuje kako to treba da izgleda.

Šortsevi su i dalje raznovrsni, oštri i zabavni i slobodno se, baš kao Ana, vratite osnovama - onim što već imate u ormaru.

Samo vi znate u kojoj ćete se dužini osećati najprijatnije, a to je polazna tačka. Postoji više stilova koje vredi razmotriti.

Sa svojom uglađenom, ali opuštenom atmosferom, šorts poput Aninog vam omogućava da napravite modnu izjavu dok vam je udobno na toplijim temperaturama. I sama Ana je jedva dočekala da ga obuče i upitala pratioce: "Da li je već vreme za šorts?".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Lepa kao lutka, zgodna... Evo nekoliko saveta za stajling Ane Ivanović

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Blanka

    28. maj 2024. | 13:27

    Ona je postala pravi tip konclogorasixe. To je posledica nentalnog zlostavljanja njenog muza. Njoj treba pomoc. Tri sina, bez pomoci njihovog oca, izaziva traume kod dece. Tako mi je zao sto je postala skelet. Sorc joj grozno stoji ili je to do fotografa

    Podelite komentar