• 2

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li je ovaj čovek imao plastične operacije ili transplantaciju glave? Objava turske klinike šokirala svet

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sa ove klinike su nabrojali čak sedam urađenih zahvata

  • 2

Postoji veliki broj kozmetičkih tretmana koji vam mogu pomoći da zadržite ili povratite mladalački izgled. Ali šta se ovde tačno desilo i da li verujemo da je niz zahvata na klinici u Turskoj stvarno rezultirao ovakvom promenom?

Na fotografiji levo vidimo čoveka od, nagađaćemo, 60-ak godina, dok bi na fotografiji desno to trebalo da bude ista osoba, mlađa 30 godina uz pomoć čak sedam estetskih operacija, među kojima je i transplantacija kose.

- Na našem pacijentu, Majklu, uradili smo zatezanje lica, podizanje vrata, blefaroplastiku donjeg kapka, gornju blefaroplastiku, uklanjanje bukalne masti, rinoplastiku i transplantaciju kose. Doživeo je neverovatnu transformaciju, što možete videti na fotografijama. Uvek imamo holistički pristup estetici. Samo rinoplastika ili transplantacija kose možda neće biti dovoljni da postignete željeni izgled - napisali su iz ove turske klinike na svom "Instagram" profilu.

Kako starimo, naši gornji kapci mogu da se naboraju i počnu da padaju, dok su efekti na donjim kapcima natečeni tamni krugovi ili udubljenja, što je i vidno na fotografiji levo.

Operacija gornjeg kapka uključuje rez duž prirodnog nabora očnog kapka kako bi se uklonio višak kože i masnoće dok se zatežu okolni mišići. Blefaroplastika donjeg kapka može uključivati rez duž donje linije trepavica, ali tehnike variraju u zavisnosti od vaših specifičnih zabrinutosti. Naborani, opušteni i natečeni kapci mogu značajno umanjiti lepotu vaših očiju i učiniti da izgledate starije nego što jeste, umorni i neaktivni.

Uklanjanje viška masnoće, kože i nadutosti oko očiju pruža glatkiji, mlađi, odmorniji i angažovaniji izgled. Ali da li je moguće da razlika bude baš ovolika?

Majklu desno oči sijaju drugačije, ima duže trepavice i malje po licu. Možda čak ima i manje uši?

Mnogi koji su komentarisali objavu klinike takođe su se našli u čudu.

"Pretvorio se u svog unuka", "Voleo bih da vidim i sve fotografije nakon operacije i zarastanja tokom meseci. Onda ću biti zadivljen", "Ako je ovo on, trebali ste biti iskreni o tome koliko je godina trajala ova transformacija. Najmanje dve godine", "Ovo je zapravo zastrašujuće. Ljudi koji menjaju celo lice i izgled me plaše. Jer varate druge, ali u međuvremenu će vaša deca izaći izgledati baš kao vi pre operacija", bili su neki od najlajkovanijih komentara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sprovodio čudan ljubavni eksperiment pa završio na operaciji: Lekari iz njega uklonili kokosov orah

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ergo

    28. maj 2024. | 16:29

    Par sitnica - FOTOŠOP,filteri i nije isti čovek u pitanju!

    Podelite komentar

  • Kiki riki

    28. maj 2024. | 15:47

    Ako je ugradio i penilnu protezu, možda i prođe kod baba od 60+. Mlađe to ispitaju sa duplom dozom Vijagre. Ako ne capne od infarkta, dobar je. Ako otputuje, bar da ima likvidnu karticu....muka već od starkelja.

    Podelite komentar