• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kraljica Leticija ne skida ove bele patike: U njima kao da je bosa, odelo i ravna obuća njena su nova uniforma

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije se libila da ćaska sa knjižarima i izdavačima, koji su joj se radovali, a istovremeno se zainteresovala za neke romane

  • 0
Queen Letizia, kraljica Leticija Foto: Chema Clares/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poseta kraljice Leticije Sajmu knjiga u Madridu postala je klasik. Nakon njenog prošlogodišnjeg odsustva kao rezultat regionalnih izbora, kraljica je nastavila sa svojim omiljenim nastupom.

Donja Leticija je stigla u park Retiro sa velikim entuzijazmom. Sunce je sijalo u prestonici i omogućilo joj da mirno prošeta kroz stotine novootvorenih štandova koji su se prostirali kroz park. S obzirom na to da je strastvena ljubiteljka književnosti, njeno prisustvo je još jedan primer njene podrške kulturi, promociji čitanja i podršci španskim autorima i urednicima.

Još jednom, španska kraljica je iznela svoju najbližu i najprirodniju stranu ličnosti. Nije se libila da ćaska sa knjižarima i izdavačima, koji su joj se radovali, a istovremeno se zainteresovala za neke romane. Ovog puta, njen stajling je bio osvežen novim komadima.

Leticija se s proleća vratila uparivanju blejzera i pantalona. U ovom slučaju, pribegla je belom dvodelnom odelu koji se sastoji od blejzera i pantalona ravnog kroja u kontrastu sa bluzom sa brokatnim rubom u živopisnoj zelenoj boji.

Svako letnje belo odelo postaje sigurna opklada, elegantna i svestrana alternativa koja ima moć da vas "izvuče iz nevolje" čak i za najposebniji događaj.

Samo dan pre sa kraljem Felipeom je prisustvovala su njihovom prvom sastanku Kraljevskog odbora poverenika za Galeriju kraljevskih kolekcija. Sastanak je održan u Kraljevskoj palati u Madridu. Za tu priliku je odabrala plavo laneno odelo dizajnera Adolfa Domingeza, a ono što je zajedničko dvema kombinacijama jesu čistobele patike.

Iako nas je pre nekoliko dana iznenadila baletankama koje su već postale jedna od najtraženijih ravnih cipela u ovom trenutku, kraljica Leticija je ponovo iskoristila svoje bele patike i oba puta ih je dobro iskombinovala.

Ove minimalističke patike britanskog brenda su veoma lagane i pružaju osećaj da hodate bosi, omogućavajući vam da osetite zemlju pod nogama. Naravno, neklizajući gumeni đon obezbeđuje snažno prianjanje, a dezen gazećeg sloja poboljšava trenje. Bez sumnje, odelo i ove bele patike postale su uniforma kraljice Leticije od njene povrede stopala, a ona nam je to ponovo dokazala za ovo prolećno jutro u El Retiru.

Nosila ih je i sa crvenim odelom i sa još jednim plavim, pa slobodno možemo reći da je ovo modni komad koji će uskoro imati primat u prodaji nad salonkama i bilo kojim visokim potpeticama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Novinarka Telegrafa obukla kontroverznu kombinaciju Irine Šajk: Modni pogodak ili promašaj?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota