• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da vam lak za nokte bude besprekoran: Influenserka se kune u malo poznati hak sa ledom

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako vas nervira to što vam sveže nalakirani nokti postaju mrljavi i puni ogrebotina nakon svega par sati, evo rešenja

  • 0
Nokti Foto: Shutterstock

Ako je verovati influenserki Kejt, mogli bi slobodno, jednom zauvek, da kažete zbogom ispucalom i razmrljanom laku za nokte.

Jeftini lakovi za nokte imaju lošu reputaciju da traju svega nekoliko sati pre nego što počnu da se gule, izgube sjaj i generalno počnu da izgledaju loše. Šminkerka Kejt, međutim sada kaže da je našla idealno besplatno rešenje za ovaj problem, bez kog, tvrdi, ne bi mogla da živi.

Kako prenosi "Mirror" influenserka poznata na mreži kao @8kateee prikupila je neverovatnih 200.000 pratilaca zahvaljujući svojim modnim i šminkerskim trikovima, a njen najnoviji trik sa ledom koji "zaključava lak na noktima" nedavno je postao viralan, i lako je shvatiti zašto.

@8kateee #nailstutorial #athomenails ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

- Neki od vas ne znaju šta je "ledena traka" kada radite nokte a meni je to omiljeni hak za devojke svih vremena, pa - dozvolite mi da vam ga pokažem - rekla je u svom videu u kome je pokazala kako ona maže nokte.

Ona nanosi dva sloja običnog laka za nokte, s tim što samo malo osuši drugi sluj pre nego što uroni prste u čašu napunjenu ledenom vodom. Oko 20 sekundi bi trebalo da uradi posao.

- Ako ste ikada mazali nokte verovatno znate da ako nisu propisno suvi kada nastavite dalje sa svojim životom, oni će biti upropašćeni. I to izluđuje mnoge žene - rekla je TikTokerka pokazujući savršeno namazane nokte bez ijednog traga: - Ne ostavlja nikakvu udubljenja. I sada su moji nokti fiksirani i savršenstvi najmanje nedelju dana.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Evo kako da uz pomoć paste jednostavno uklonite ostatke laka za nokte

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota