• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Naizgled običan sportski komplet Sofije Milošević košta malo bogatstvo: Svetski brend dominira stajlingom

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedna od naših najpraćenijih influenserki Sofija Milošević ume vešto da odigra kartu "tihog luksuza" - noseći skupocene komade koji su prepoznatljivi samo ljubiteljima visoke mode

  • 0

Instagram profil Sofije Milošević broji više od pola miliona pratilaca, što je svakako svrstava u jednu od najuticajnijih ličnosti na našoj modnoj sceni. Bivša manekenka i sadašnja dizajnerka nam svakodnevno servira svoju dozu dobrog ukusa, a ono što je čini interesantnom širokom auditorijumu je svakako njena raznovrsnost u biranju stila - od sportskih "tom boy" izdanja pa sve do grandioznih večernjih toaleta. No, jedna stvar je stalna - Sofijini izbori su uvek ženstveni.

Ne krije da je ljubiteljka visoke mode i brendova od čijih nam se cifara "zavrti" u glavi, ali takođe je majstor suptilnosti, te na njoj nikad nijedan autifit "ne vrišti", već deluje sofisticirano i savršeno kompaktno.

Ovaj put ponela je sportski kompletić, top i helanke, zanimljivog desena u pravim letnjim nijansama, ali ono što ga izdvaja jeste svakako njegov kvalitet. U pitanju je ovogodišnja prolećna/letnja kolekcija marke "Hermes" čija garderoba ume da košta i po nekoliko hiljada evra. Smeli izbor desena komplementirala je "Šanelovom" tašnom u bež nijansi, kao i "kartije" narukvicama i satom.

Klasične bele patike bile su tu da naglase opuštenost odevne kombinacije, dok bi ovaj isti odabir u večernjim satima, uparen sa sandalama, odavao šik, urbani utisak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sofija Milošević o "Barbi" filmu: Šta barbi lutka znači devojčicama?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota