• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova devojka skida Adrianu Limu sa trona najzgodnije Brazilke: Julijana ima izvajano telo, po jednom se izdvaja

Vreme čitanja: oko 1 min.

Javnost je za nju čula kada su je povezivali sa Luisom Hamiltonom i sa Kanjeom Vestom

  • 0

U to da su Brazilke najzgodnije žena sveta uverilo nas je nekoliko Viktorijinih anđela, ali ova devojka opasno preti da svi zaborave na njene prethodnice.

Julijana Nalu (27) ima zategnutu zadnjicu, isklesan stomak, ono što smatramo idealnim proporcijama, izvajane crte lica i puna usta.

Iako je javnost za nju čula kada su je povezivali sa Luisom Hamiltonom i sa Kanjeom Vestom, skoro milion ljudi, koji je prate na "Instagramu" još odavno je oduševio njen sadržaj. A to je uočio i "Elle Brazil", kao i mnogi prestižni brendovi i dizajneri.

Ova manenka nezvanično nosi titulu najzgodnije Brazilke, a ono po čemu se ističe jeste prirodna lepota, jer tvrdi da nije imala nijedan estetski zahvat. Redovni treninzi i upornost za ovu devojku učinili su čudo. A možda je ipak i do genetike.

Ističe se i po moći transformacije, i dok na jednoj fotografiji ima kratku crnu kosu, na sledećoj gde ima plavu dugačku uz promenu stajlinga izgleda kao potpuno druga osoba, što i jeste najtraženija sposobnost u njenom poslu.

Julijana je od šeste godine maštala o tome da postane model, a san joj se ostvario kada je s 18 postala zaštitno lice brazilskog "L’Oreala".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bivša Amidžićeva žena bez imalo šminke: Sad je jasno zašto je bila zvezda svetskih modnih pista

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota