• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sve transformacije Anđeline Džoli: Od plavuše do kratko ošišane crnke. Koje je njeno najbolje izdanje?

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Diva je godinama važila za najlepšu ženu sveta, a njen imidž uvek je pratio njen nestašan karakter

  • 0
Anđelina Džoli Foto-kolaž: Profimedia

Anđelina Džoli danas proslavlja 49. rođendan i samim tim samo je jedna godina deli od ulaska u šestu deceniju, što je, kada je posmatramo, teško za poverovati. Glumica je  ranih dvehilljaditih važila za najlepšu ženu sveta - fenomen toliko jak da još uvek nije dobila "naslednicu".

Malo njih zna da je Endži zapravo prirodna plavuša, kao i da ju je majka odmalena farbala u smeđu boju. Da li joj najbolje stoji  crna, smeđa ili plava kosa?

1. Crna kosa

Angelina Jolie, Gia Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Svoje buntovno tinejdž doba Endži je provela kao crnka, ostajući odana rok fazonu, te je često nosila i kratke, dečačke frizure. Međutim, za kultnu ulogu Džije Karandži pustila je kosu i pokazala snažan kontrast koji crna kosa pravi sa zelenim očima.

Ili je tako samo na filmu, uz adekvatnu šminku i osvetljenje? Na svetlu dana, ovo je ipak delovalo kao gruba kombinacija, a Anđelinin bledi ten je dodatno pojačavao negativan utisak.

2. Brineta

Angelina Jolie, Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Zlatno doba njene lepote svakako je era Lare Kroft, kada je Anđelina ofarbala svoju kosu u tamnobraon nijansu i time uspela da napravi kontrast, a da izbegne grub utisak. Tokom godina menjala je samo nijanse, ponekad dodajući plave pramenove.

Većinski utisak je da je ovo najbolji glumičin izbor, možda baš zato što je najbliže njenoj prirodnoj boji (prirodna zna najbolje!).

3. Plavuša 

Anđelina Džoli Foto: Profimedia

Endži se jedno vreme oprobala i kao plavuša, i to u Merilin Monro varijanti! Ali, na sreću ili na žalost, to je bilo samo za uloge.  Prvi put je ponela ovu boju 1999. godine kada je glumila u filmu "Girl, interrupted", potom u filmu "Gone with 60 seconds", gde smo je čak videli i sa dredovima, a zatim i nešto raskošniju verziju 2002. za potrebe filma "Life or Something like it".

Angelina Jolie, Anđeline Džoli iz filma Life or Something Like it Foto: 20thCentFox Collection / Everett / Profimedia

4. Kosa boje meda

Anđelina Džoli Foto: Tanjug/AP

Mračni dani su iza dive, a samim tim i buntovna crna kosa. Iako se Anđelina nije pronašla u skroz plavoj, čini se da se trudi da pronađe balans, te je ovih dana možemo videti sa savršenim plavim šatirom, dok joj je koren kose tamnobraon. Sličnu nijansu nosila je tokom braka sa Bredom Pitom, i moramo priznati da joj stoji savršeno.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Anđelina Džoli nam otkriva šta se to sve nalazi u njenoj torbi

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota