• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Papuče kakve nosi Ana Stanić sve su popularnije: Ona ih kombinuje i sa prefinjenim stajlingom

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dama koja stil podiže na viši nivo

  • 0
Moda Pjer Karden ambasada Francuska Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Ana Stanić donosi originalnost u muzičkom izrazu, a isto tako pokazuje jedinstvenost i kada je stil u pitanju. Ona se obično opredeli za nesvakidašnje, opuštene, stilizovane kombinacije. I one uvek izgledaju svetski. Baš jedna takva nedavno je osvanula na njenom "Instagram" profilu.

Po svemu sudeći, Ana je odlučila da vidi lepote Azurne obale, a fotografijom sa čuvenog šetališta pridobila je pažnju modnih sladokusaca.

Crna duga haljina na bretele već se pokazala kao vrlo efektno rešenje, adekvatno za raznilike prilike. Uspešno je dopunjava ležerni, široki sako, a kada je obuća u pitanju, ova kombinacija uspešno podnosi i štiklu, i baletanke, u poslednje vreme sve više i patike, a kada je Ana Stanić u pitanju, tu je i modni obrt.

Njen izbor obuće su krznene papuče, dovoljno šik i provokativne da ožive stajling, a opet sasvim praktične, udobne i ležerne da budu izbor za dnevnu, udobnu šetnju.

Svetske zvezde neretko vidimo u krznenim papučama, upitna bude njihova praktičnost u vrelim, letnjim danima, a ponekad i uklopivost u celokupan stajling. Kada je Ana Stanić pak u pitanju, njena kombinacija stajling podiže na viši nivo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota