• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović promenila frizuru: Da li je ovaj potez dobar izbor za njen oblik lica?

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lepoj dami, naposletku, sve lepo stoji

  • 0

Anu Ivanović ne treba predstavljati - njen talenat godinama je predstavljao našu zemlju u najlepšim bojama. Teniski reket zamenila je biznisom i ulogama majke i supruge, ali njeni obožavatelji ne mogu da se požale jer je Ana poprilično aktivna na svom "Instagram" profilu, iako nije više prisutna u belom sportu, svakako nije nestala sa radara.

Ivanović je zaljubljenik u modu, te često pokazuje svoje modne odabire, ali i komunicira sa njenim pratiocima, te slobodno možemo zaključiti da joj je influens - velik. Posvećena elegantnom i kežual stilu, kao što je i simbolično jednoj sportiskinji (preko dana opuštenost, a uveče glamur), nikada nije previše "iskakala" iz svoje zone komfora.

Međutim, ona je u opisu ispod fotografije, na kojoj je pozirala sa skroz ispeglanom, ravnom kosom, napisala da "uživa u povremenim promenama".

Anina prirodna lepota ne bledi, ali ne možemo da se otmemo utisku da su volumen, talasasta kosa ili pokupljeni rep ono što smo navikli uz Anu i njeno ovalno lice. Peglana, ravna kosa izdužuje oblik glave, imamo utisak kao da pomalo menja crte lice. Ali, lepoj ženi sve lepo stoji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger mašu srpskom zastavom u beogradskom klubu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota