• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi prolaznici su gledali u stopala Dragane Kosjerine i njenih gošći: Pogledajte šta su obule

S. Ž.
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su gledali u njihove vrtoglave potpetice, koje se "nisu ni osetile", jer su vladale njima kao da ih nikad ne skidaju...

  • 0
Dragana Kosjerina i Bojan Perduv venčanje sandale Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Dragana Kosjerina (37) danas se zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku Bojan Perduvu, stomatologu, kojeg je i upoznala tako što je bila njegov pacijent.

Kosjerina je sa ovim zgodnim doktorom još od 2018. godine u vezi, a sada su stali na ludi kamen, i to u Crkvi Svetog Marka.

Dragana je za ovu važnu priliku odabrala predivnu venčanicu, koja ističe njenu figuru, a koju je upotpunila divnm sandalama na kaišiće.

Ipak, te sandale nisu bile jedino na njoj. Gotovo sve zvanice su na današnja 32 stepena obule slične sandale, otvorene, sa kaišićima, kako bi lakše podnele paklene vrućine.

Svi su gledali u njihove vrtoglave potpetice, koje se "nisu ni osetile", jer su vladale njima kao da ih nikad ne skidaju...

Pogledajte slike:

Mladoženja je pored prelepe mlade takođe blistao u elegantnom odelu.

Inače, ovaj par je još 2020. godine trebao da stane na "ludi kamen", ali ih je pandemija koronavirusa u tome poremetila.

- Pandemija je svima poremetila planove, poslovne i privatne. Ono što nam je svima zajedničko u ovom trenutku je osećaj neizvesnosti. Ne znamo kako će se život odvijati kroz nekoliko meseci, ne znamo ni kada ćemo moći ponovo da putujemo, okupljamo društvo... Sve smo planove, u skladu sa tim, stavili na pauzu i čekamo da uhvatimo korak s dinamikom situacije - rekla je tada lepa voditeljka.

Inače, Bojan je rođen u Portugaliji, tamo živi deo njegove porodice i bliski prijatelji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota