• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Drugi dan slavlja Dragane Kosjerine - druga venčanica: Voditeljka u stilu grčke boginje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovakvim izborom postignuta je maksimana nežnost, pojam mlade u belini venčanice

  • 1
Dragana Kosjerina i Bojan Perduv venčanje Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Subota je bila u znaku venčanja Dragane Kosjerine i njenog izabranika Bojana Perduva. Crkveno venčanje upriličeno je u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a u nedelju je održano građansko venčanje i velika proslava. Dva dana bila su dva modna spektakla Dragane Kosjerine.

Dok je prvog dana poznato TV lice blistalo nežnoj venčanici koja otkriva ramena, drugi dan je bio rezervisan za nešto ležerniju toaletu. Asimetrična haljina na jedno rame, sa srebrnkastim detaljima u predelu korseta i struka bila je zaslužna za to što je Dragana Kosjerina Perduv ličila na grčku boginju.

Celokupnom utisku doprinela je i frizura - puštena kosa, uz nežno skupljene prednje pramenove. Ovakvim izborom postignuta je maksimana nežnost, pojam mlade u belini venčanice.

Kao i prvog dana, za crkveno venčanje, primetno je da je poznata voditeljka imala šminku u prirodnim tonovima, koja je najviše naglašavala oči, te tako doprinela potpunoj proznačnosti izgleda, ne skrećući pažnju na bilo koji deo stajlinga posebno.

I dok je Dragana na jednoj od fotografija pozirana nasmejana, nežno držeći rub haljine, sve je bilo elegantno i prefinjeno, kao i uvek kada je ona u pitanju, uz jedan nov detalj, koji se odlično uklopio - burmu na njenom prstu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dragana Kosjerina izašla iz crkve

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Ana

    14. jun 2024. | 15:24

    Ala preteraste sa tom Kosjerinom.Slavi dva dana kad joj je sve besplatno.Hotel ne plaća,jer je to vlasništvo vlade Srbije.Ne placa popa,jer je patrijarh.Bas me interesuje čija li je ljubavnica,pa se toliko piše o njoj.Perduv je samo maska.

    Podelite komentar