• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pripremili smo vam najlepša izdanja Adrijane Lime sa crvenog tepiha: Kontroverza i neprolazna lepota

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Srećan rođendan jednoj od najlepših žena na planeti

  • 1

Adrijana Lima - žena koja je obeležila eru Viktorijinih anđela i postala najprepoznatljiviji supermodel dvehiljaditih, na ovaj dan proslavlja svoj 42. rođendan. Koračala je pistom punih 18 godina i tako postavila rekord, a o njenoj disciplini i ljubavi prema poslu najbolje govori činjenica da je hodala pistom samo tri meseca nakon porođaja.

Danas je majka troje dece i uživa u porodičnom domu sa svojim izabranikom Andreom Lemerom. Nakon poslednje trudnoće, manekenka je "nabacila" određeni broj kilograma, a javnost nije imala milosti. Mi ćemo, u odbranu ženskog tela, da vam prenesemo najlepša modna izdanja koja je Adrijana "servirala" poslednjih godina.

1. Ekstravagantan žuti detalj

Adrijana Lima Foto: Tanjug/AP

Adrijana Lima bila je u centru pažnje na crvenom tepihu povodom premijere filma „Indijana Džons i brojčanik sudbine“, na Filmskom festivalu u Kanu 2023. Brazilski supermodel izašao je na crveni tepih u crno-žutoj haljini koja je "zaustavila" vreme. Remek-delo australijske modne dizajnerke Tamare Ralf imalo je gornji deo izreza u obliku srca i ravnu suknju do poda, ali ono što je "ukralo" pažnju bila je velika, svilena žuta mašna.

Manekenka je lepotu haljine naglasila sa parom srebrnih minđuša i narukvicom istorijske francuske kuće nakita "čopard".

2. Obline u prvom planu

Adriana Lima Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana Lima je "okretala glave" na premijeri filma „Ubica“, tokom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji 2023. Manekenka je nosila haljinu marke "pinko" rađenu po meri, sa krojem u stilu sirene i siluetom bez leđa. 

Svoj potpuno crni ansambl uparila je sa blistavom bisernom ogrlicom.

3. Haljina "zlata vredna"

Adrijana Lima Kanski filmski festival 76. Foto: Tanjug/AP

Lima je "obasjavala" Kan prošle godine, te je ponela još jedno "zlatno" izdanje. I to u bukvalnom smislu. Svetlucava, metalik zlatna haljina od tamnozlatnog perja, dizajnerke Maeve Rejli, dugih rukava, sa prorezom do butina isticala je manekenkine obline.

Dinamičnu haljinu je glatko upotpunila sa "čopard" dijamantima i "džimi ču" zlatnim sandalama.

4. Crna elegancija

Andre Lemmers and Adriana Lima Foto: Shutterstock Editorial / Profimedia

U Kanu 2022 godine nosila je crnu "Balmain" haljinu sa smelim izrezom koji je pokazivao njen trudnički stomak. Haljina je takođe imala oštre jastučiće za ramena, plisiranu tkaninu i visok prorez na suknji.

Uparila ju je sa jednostavnim crnim sandalama, a monotoniju je razbila roze minđušama.

5. Crveno da sluti na radost

Adriana Lima Foto: Tanjug/AP/Joel C Ryan/Invision

Kakav bum je Adrijana napravila 2021. godine, na filmskom festivalu u Veneciji. Haljina marke "Etro", sa dubokim dekolteom i izrezom duž bočne strane i torza, kao i prorezom kod butine, privukla je pažnju svih prisutnih. 

Ceo autfit nije sadržao nijednu dozu suptilnosti, a opet je izgledao tako elegantno. Vatrene, svilene "labutinke" i "čopard" dijamanti - pojačavali su glamurozni utisak.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Adriana Lima se sprema za novog macana i crveni tepih

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari