• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vikend zatvaranja Amalfi Terrazze na Kosančićevom vencu

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon nezapamćenog interesovanja i preko 20.000 posetilaca, vikend pred nama, petak, subotu i nedelju, 14-16. jun, obeležiće zatvaranje jedinstvenog koncepta Amalfi Terrazza, na Kosančićevom vencu

  • 0
Amalfi Terrazza Foto: Promo/ Vladimir Veličković

U proteklih mesec dana, na ovom mestu organizovano je gotovo 20 događaja koji su osvojili sve simpatije građana, kroz posebno kreiran program koji predstavlja savršeni spoj umetnosti, zabave, ali i odličnih Malfy pića koji su premijerno predstavljeni na ovom mestu.

Inspirisana lepotom Amalfi obale, Amalfi Terrazza donela je la dolce vita duh Italije u Beograd i predstavila novi koncept zabave i druženja, pa će tako i ovog vikenda posetioci moći da uživaju u impozantnoj umetničkoj postavci, ali i odličnoj muzici koju će za njih u petak i subotu birati DJ Prema, dok će se u nedelju za miksetom naći Nada Dimitrijević.

-Izuzetno nam je drago da su posetioci u tako kratkom vremenskom periodu prepoznali Amalfi Terrazzu kao novo omiljeno mesto u gradu na kojem mogu da se opuste, popiju piće, uživaju u dobroj atmosferi i prelepom zalasku sunca. Najveći dokaz uspeha projekta vidimo u svakodnevnim upitima da produžimo trajanje tokom čitavog leta. Međutim, činjenica da terrazza ovog vikenda završava sa radom ne znači da isti koncept nećemo ponoviti i u budućnosti, imajući u vidu veliko interesovanje građana – istakao je Vladimir Pavlović, direktor kompanije Pernod Ricard Srbija i organizator projekta kroz koji je na tržištu Srbije predstavljen novi super premium brend Malfy Gin and Tonica koji dolazi u dva ukusa: Malfy Con Limone Gin and Tonica, Malfy Rosa Gin and Tonica.

Amalfi Terrazza Foto: Promo/ Vladimir Veličković

Zasigurno, ono po čemu će Amalfi Terrazza ostati upamćena jeste impozantna umetnička postavka u vidu kolonade koja se sastoji od 11 lukova visokih četiri metra i teških gotovo deset tona, kao i dolce far niente ostrva za sedenje koja su na poseban način prenela umetnički doživljaj Amalfi obale. Redovni profesor Fakulteta primenjenih umetnosti, Marko Lađušić, zajedno sa svojim timom, bio je zadužen za ovu instalaciju koja će i nakon završetka rada Amalfi Terrazze ostati na Kosančićevom vencu 27, kao donacija kompanije Pernod Ricard Srbija svim građanima Beograda i posetiocima glavnog grada.

Amalfi Terrazza Foto: Promo/ Warp studio

Podsetimo se još jednom da su tokom proteklih mesec dana na Amalfi Terrazzi organizovani mnogobrojni događaji – od revije Marije Tarlać, izložbe Miloša Nadaždina, filmskih večeri na kojima su prikazivani kultni italijanski klasici, do matine zabava na kojima su se u ulozi DJ-a našle poznate ličnosti, kao što su Sara Jo, Džordži, Danijela Dimitrovska i Sajsi MC.

Amalfi Terrazza Foto: Promo/ Vladimir Veličković

Zbog toga, ne propustite priliku da još jednom osetite atmosferu Italije na Amalfi Terrazzi tokom predstojećeg vikenda i uverite se zašto je ovo mesto na društvenim mrežama ponelo epitet omiljenog.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota