• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savršen trik kako da zaustavite bolno trljanje butina ovog leta: Potreban sastojak već imate u svom kupatilu

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ako se borite sa neprijatnim trenjem butina po toplom vremenu, TikTok ima rešenje

  • 0
Noge, kratka suknja Foto: Shutterstock

TikTok je riznica trikova za lepotu i pristupačnih hakova – a sa dolaskom toplog vremena, jedan poseban savet je privukao ozbiljnu pažnju ove društvene zajednice. Reč je o tome kako da sprečite trljanje butina po vrućini, a da pritom ne potrošite ni dinara.

Iako su najbolje kreme i puderi protiv trenja i ojeda svakako odlična opcija, možete da pronađete i daleko jeftinije rešenje u svom kupatilu. A to je, kako prenosi "Mirror" vaš svakodnevni roll on dezodorans.

Ovaj jednostavni svakodnevni dezodorans može da sprečiti trljanje butina kada nosite haljinu ili kratki šorc, jer lako smanjuje uobičajeno trenje koje dovodi do neprijatnog ojeda i oštećenja kože.

Bicikl, kratki šorc Foto: Shutterstock

U viralnom klipu TikToker @leighannhealei podelio je ovaj jednostavni hak.

- Moj glavni trik je dezodorans. Stavljam ga između nogu tako da kada se trljaju, butine samo klize jedna od drugu - rekla je ona a pitom pokazla kako običan roll on efikasno smanjuje trenje.

Pri tom, ovaj dezodorans je ubedljivo najjeftiniji na tržištu, pa i ako ga već ne posedujete u vašem kupatilu, ovo je mnogo jeftin hak koji vredi probati.

Uz to, na TikTokeri su oduševjeni još jednim korisnim letnjim trikom - trendom "smrznutih krastavaca". Ljudi na ovoj mreži masovno stavljaju kraj isečenog smrznutog krastavca preko kože, jer navodno fantastično hladi tena kada je izuzetno vruće vreme. No, iako postoje neke neposredne prednosti ovog haka, kao što je smanjene otoka i pružanje olakšanja tokom toplih dana, treba imati na umu da su rezultati olakšanja privremeni.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Maska za sjajniju kosu uz pomoć sastojka koji svi imate kod kuće

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota