• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jelena Đoković slavila rođendan u haljini kojom su opsednute žene, ali i muškarci: Najprivlačniji komad odeće

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ove haljine često imaju jarke, vesele boje i dezene koji rezonuju sa živošću sezone

  • 0
Jelena Đoković Foto: Elena Di Vincenzo / Zuma Press / Profimedia, Printskrin: Instagram/jugoslavkaric

Verujemo da apsolutno svaka žena poseduje bar jednu "sundress" haljinu i da zna da joj je ona najsigurnija opcija za sve prilike, bilo da su dnevne, večernje, svečanije ili manje formalne.

To je ona haljina koja ima najlepši cvetni desen, najlepše izraze na leđima, najlepši dekolte ili vam najbolje ističe struk. Lagana i prozračna, sečena ispod grudi uglavnom, sakriva i ističe sve ono što treba. U njoj ste istaknute, samopozdane, a ukoliko pratite društvene mreže, i ako je sudeći po "TikToku", "sundress" je najprivlačnija i najlepša ženska haljina, kako tvrde muškarci na ovoj platformi, a ta tvrdnja je proučavana i od strane modnih stručnjaka, neretko i psihiloga.

Za svoju proslavu rođendana i za romantični ples sa suprugom, Jelena Đoković je izabrala plavičastu "sundress", sa faltama i bretelama, sečenu ispod grudi, sa kopčanjem na leđima.

Jelena Đoković Printskrin: Instagram/jugoslavkaric

Kako bi istakla ramena, ruke i vrat i tako doprinela eleganciji ove haljine, Jelena je pokupila svoju kosu u punđu i naped pustila dva pramena.

"Sundress" je verovatno "najdevojačkiji" i najženstveniji komad odeće koji devojka može da nosi. Oslikava tu poletnu žensku energiju - kažu muškarci, čiji su utisci skupljani zarad istraživanja opsednutošću ovim modelom.

Ove haljine često imaju jarke, vesele boje i dezene koji rezonuju sa živošću sezone. Tečne tkanine i laskavi krojevi naglašavaju prirodnu gracioznost i lepotu ženskog oblika. Za razliku od čvršće i svečanije odeće, "sundress" imaju prednost bezbrižnosti, otelotvorujući osećaj lakoće i udobnosti koji je istovremeno privlačan i primamljiv.

I još jedna sjajna stvar koju sve žene vole - može ići uz bilo koju obuću, bilo kakvu torbu, bilo koju frizuru.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Najemotivniji snimak Jelene i Noleta sa proslave njenog rođendana: Plešu zaljubljeni kao prvog dana

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota