• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaja Ostojić oduševila Hrvatsku u gotik izdanju! Kombinacija koja odiše istorijom

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vamp izdanje naše pevačice

  • 0

Kaja Ostojić je odavno rezervisala mesto u prvim redovima estrade, te i kada je pravila pauze u muzičkoj karijeri uvek se vraćala u još boljem izdanju. Iako okrenuta pop-folk numerama, Kaja je žena raskošnog glasa, vrlo vešta na klaviru - čemu mogu da posvedoče njeni pratioci na Instagramu.

No, ono što ženski deo publike posebno fascinira jeste negovanost kojom odiše, iako je zakoračila u petu deceniju života. Kaja je uvek surovo iskrena o procedurama kojima se podvrgava, što je retko za influens scenu. Redovno trenira, zdravo se hrani i ponekad posećuje estetičara.

A šta je sa modom? Pevačica je uvek eksperimentisala, tražeći se u različitim stilovima ali je svakoj odevnoj kombinaciji davala svoj autentični pečat.

Tako je publiku u Zagrebu obradovala nesvakidašnjim odabirom - crnim korsetom gotičkog stila uparenim sa dugačkom, crnom suknjom širokog oboda. Tanka "čoker" ogrlica i glomazne srebrne minđuše davali su autfitu "vamp" izgled. I, zaista, Kaja izgleda poput moćne vampirice iz popularnih te-ve serija ili poput moderne verzije dama iz romana Džejn Ostin.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kaja za Telegraf o raskidu s Mateom: Otkrila detalje, pa pomenula i Karleušin razvod

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota