• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sestre Mićalović u tri najidealnije haljine za leto: Vitke noge, gola ramena ili skroz svedeni model?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada su u društvu sestre Mićalović, sve oči su uprte u njih

  • 0

Sloboda Mićalović, u društvu rođenih sestara Dragane i Mirjane, sinoć se pojavila na crvenom tepihu "River festa"i sve tri su oduševile svojim stajlingom.

Iako su u Slobodinom ormaru prošle godine dominirale crne slip haljine, maksi ili midi dužine, ovoga puta izabrala je nešto sasvim suprotno, sebi ne tako svojstven izgled. Bela kratka haljinica istakla je njene vitke noge, a savršen izbor cipela ih je vizuelno izdužio. Koji aksesoar može da dopuni ovako dobar izgled postignut samo jednim komadom?

Zato se Sloboda odlučila za svoju standardnu postavku nakita.

Kratka, bela i jednostavna haljina, savšeno joj je pristajala, a druge dve sestre su izabrale duže varijante. Dragana se pojavila u haljini koja prati liniju tela, midi dužine sa crnim tufnicama. Iako se nagađalo već dve godine da će se one vratiti na velika vrata, to nikako da se desi, a sestre Mirjana i Dragana su nekoliko puta viđene baš kako biraju "polka dot" desen, bez obzira na to da li su tufnice zvanično postale trend.

Mirjana Mićalović inače uvek oduševi svojim modnim izborom u društvu sestara, jer ona uvek "ubode temu", ali izabre nešto što se sasvim razlikuje. Ovoga puta to je postigla dugačkom cvetnom haljinom koja je sečena na stomaku i tu dominira zlatni detalj.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo Slobodu da li bi sarađivala sa Kusturicom na novom filmu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota