• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Roditelji Kejt Midlton prvi put u javnosti od kada im ćerka boluje: Majka Kerol izgledom pokazala sklad

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bračni par je došao da isprati tradicionalnu trku konja u Londonu

  • 0
roditelja Kejt Midlton, kerol i majkl Foto: BENJAMIN CREMEL / AFP / Profimedia

Kada je buduća kraljica Velike Britanije Kejt Midlton saopštila da boluje od raka, bilo je potrebno vreme da "svarimo" tu informaciju. A onda su počela da se javljaju pitanja: kako li je njenoj porodici, pre svega roditeljima.

Kerol i Majkl Midlton prvi put su se danas pojavili posle objavljivanja vesti njihove ćerke da boluje. Mnogi su se pitali gde su i zašto se ne oglašavaju - e pa za sve te zainteresovane evo ih, pojavili su se.

Bračni par Midlton pojavio se drugog dana konjičkih trka koje se održavaju u zapadnom delu Londona, u Askotu. Gospođa Kerol se odlučila za lepršavu svetloplavu haljinu dugih rukava sa karnerima. Po njoj se vide i cvetni deseni, a visok struk daje joj elegantni izgled. Haljina ima i "trake" oko vrata koje je Kerol vezala napravivši mašnu. Na glavi je nosila prelepi šešir iste boje kao što je haljina i on je na sebi imao dva cveta nalik ružama. Cipele na malu štiklu uklopila je sa bojom cvetova na haljini, kao i torbicu.

roditelja Kejt Midlton, kerol i majkl Foto: David Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

S druge strane, otac Kjet Midlon odlučio se za crni frak ispod kog je imao sivi prsluk i belu košulju. Tu jednobojnost prsluka i košulje razbio je kariranom kravatom. Pantalone na tanke sive linije odlično su se ukopile sa kompletnim stajlingom, a nezaobilazan je i šešir.

Kako je ranije bila tradicija, princeza od Velsa Kejt Midlton obično dođe treći i poslednji dan održavanja ovih trka, a ostaje da vidimo hoće li tako, pored trenutne situacije, biti i ove godine slučaj.

Kako su izgledala ostale dame na ovom događaju, pogčedajte u galeiji u nastavku:

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Neda Luković pravi šešire i ulepšava život ženama

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota