• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ko je najbolji dasa na EURO 2024: Ovo su fudbaleri koji su stajlingom skrenuli pažnju na sebe

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Možete li odabrati ko vam je najbolji

  • 0
Fudbal Foto: Profimedia

U toku je Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u Nemačkoj. Iako je, naravno, ovaj sport u prvom planu, mnoge zvezde 24 reprezentacije, koliko učestvuje u ovom takmičenju, vole da se pred objektvima pokažu i u modnom svetlu, suprotno onome kako smo navikli da ih gledamo umorne, znojave i u sportskom izdanju.

U nastavku smo izdvojili neke fudbalere koji su se istakli svojim modnim stajlingom uoči početka prvenstva, ali i po dolasku na stadione.

Kristijano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, Fudbal Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Ovde nema šta mnogo da se priča. Gospodin na terenu, ali i van njega. Svestan je da je najveća zvezda na EURO 2024, ali je i toliko godina iskustva iza njega (treći je u istoriji po starosti igrača koji su bili deo Evropskog prvenstva - 38 godina i 129 dana), pa ne može sebi da dozvoli da izgleda drugačije od onog kako se prikazao.

On je za dolazak u Nemačku odabrao crno sportsko odelo ispod kog je nosio belu majicu. Odlučio se i za ogrlicu koja se spušta sve do grudi, dok je na ruci imao sat i brojanicu. Naravno, uvek vodi računa i o frizuri, pa je i tu zablistao. Čista petica!

Luka Modrić

Luka Modric, Fudbal Foto: Ante Cizmic / CROPIX / imago sportfotodienst / Profimedia

Mnogima najzanimljiviji igrač hrvatske reprezentacije jeste Luka Modrić, zvezda "Real Madrida". On je "upecan" okom fotoreportera kako izlazi iz autobusa, gde se vidi da je obučen nešto opuštenije u odnosu na njegovog kolegu iz prethodne priče.

Odlučio se za sivu komplet trenerku i tamnoplavu majicu, koja je naravno nosila obeležje njegove reprezentacije. Sve je to uklopio sa crnim čarapama i belim patikama.

Antoan Grizman

Antoine Griezmann, Fudbal Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Francuski fudbaler ne mari nešto mnogo o tome kako izgleda van terena. Kako je sleteo avion sa Trikolorima, kako se nazivaju fudbaleri ove zemlje sira i hleba, Antoan je bio raspoložen, pa je po izlasku iz aviona mahao okupljenim navijačima.

On se takođe opredelio za trenerku sa obeležjem reprezentacije, koja je bila tamne boje. Očigledno voli sportski izgled.

Hari Kejn

Harry Kane, Fudbal Foto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Britanac, koji nam je zadavao probleme na našem prvom meču, odabrao je kežual stil. Hari Kejn je nosio crnu majicu i trenerku dok je putovao i kada se ekipa smestila u hotel. Voli fudbaler Bajerna da se oseća komotno, pa se taj sportski stil preneo i van terena.

Toni Kros

Toni Kroos, Fudbal Foto: Tom Weller / AFP / Profimedia

Iako je član domaćina, Toni Kros je svakako želeo da izgleda kao pravi gospodin dok bude prolazio kroz masu ljudi koja je došla da ih podrži. U stilu Ronalda, i ovaj fudbaler koji je najavio kraj karijere, odlučio se za elegantni stil - bela košulja i tamne pantalone, dok je na nogama nosio bele patike koje su se odlično uklopile sa celokupnim stajlingom.

Dok je uzimao kofer, uradio je to sa velikim stilom i pokazao da je pravi šmeker.

Romelu Lukaku

Lukaku Romelu, Fudbal Foto: Royal Belgian Football Association / Panoramic / Profimedia

Jedan od najboljih fudbalera Belgije bio je u baš sportskom fazonu kada je dolazio u Nemačku. On je na sebi poneo bordo trenerku u kompletu ispod kog se videla tamnosiva majica, a na glavi je nosio kačket - okrenut naopako. Takođe, uklopio je bele čarape sa patikama iste boje i ovo je jedan od skroz prihvatljivih izgleda jednog sportiste.

Dušan Vlahović

Dušan Vlahović Foto: FSS/Marko Metlaš

Naravno, kako da zaboravimo i naše pulene. Konkretno, najviše nam je pažnje privukao Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa. Izgleda da ovaj momak voli da bude dobro obučen, pa je tako primećeno da osim lepe i kvalitetne odeće, voli da ima i dobar asesoar.

Po sletanju u Nemačku, on je sa sobom nosio "Luj Viton" torbu skrenuvši tako dodatnu pažnju na sebe. Naravno, ceo njegov stajling je pun pogodak!

Nacionalni timovi

Da treba da vlada sklad na terenu, to stoji, ali bi i van zbivanja trebalo ekipa da se dogovara i slaže. Tako je tradicija da se ekipe dogovore šta će nositi na određenim događajima kada se svi zajedno pojave, pa smo zato izdvojili četiri selekcije koje su pokazale da imaju stila. U pitanju su španska, turska, austrijska i danska reprezentacija. Sve su lepo uklopili, svaka čast.

Ko je najbolji dasa na Evropskom prvenstvu u fudbalu?

Glasajte

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Orlovi stigli Augzburg: Dočekale ih na desetine navijača

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota