• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza Šarlin prekršila sva kraljevska modna pravila? Kombinezon nije sporan, ali jedan detalj ispod jeste

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šarlin prošetala u belom asimetričnom kombinezonu

  • 0
princeza Šarlin Foto: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka bila je obučena u "Elie Saab" za ceremoniju otvaranja televizijskog festivala u Monte Karlu 2024. u utorak u Monaku. Njena odeća se sastojala od belog kombinezona sa izrezima, popunjenim delovima materijala od čipke. Kombinezon sa jednim golim ramenom stvara asimetričnu siluetu, a tome doprinosi i dugačak isečen rukav, koji stvara izgled šlepa.

Šarlin je svoj izgled upotpunila dijamantskim minđušama u obliku kruške i zlatnim metalik salonkama.

Na televizijskom festivalu u Monte Karlu, princeza Šarlin je bila u pratnji svog supruga, princa Alberta II, koji je počasni predsednik festivala, što je tradicija koju je započeo njegov otac, princ Renije III, ranih 1960-ih.

Odlučila se za nežni mejkap sa prirodnom bazom i nežno rumenim obrazima i usnama, dok su joj je na očima blistala svetlucava senka. Glamurozna princeza je kompletirala eterični izgled svojom kratkom plavom kosom sklonjenom sa jedne strane.

Detalj koji je sporan je to što je beli kombinezon, koji je nosila bez brushaltera, istakao njene bradavice. Zasigurno, da smo ovo videli na bilo kojoj drugoj javnoj ličnosti ne bi bilo dovođeno u pitanje. Ali, znajući da svaka kraljevska porodica ima svoj set pravila i protokola kada je oblačenje njenih pripadnica u pitanju, bilo kakav modni ispad se ne bi smeo desiti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Sećate li se "osvetničke haljine" princeze Dajane?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota