• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Niko ne zna ko je lepa i bogata Tatjana čije je venčanje preplavilo "TikTok": Raskoš, dijamantni i Getsbi stil

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako nije bila toliko popularna na internetu pre svadbe, apsolutno svi snimci raskošnog venčanja i ceremonije otišli su viralno na "TikToku"

  • 0

Prošlo je skoro nedelju dana otkako se influenserka Tatjana Nasur udala za svog verenika Džoa Samana na raskošnoj ceremoniji u Bejrutu.

Prelepi par je rekao „da“ prošlog vikenda nakon niza žurki i događaja, pre nego što su mladenci proveli celu noć sa porodicom i prijateljima na obali u Biel Bejrutu. Planer venčanja i dizajner Robert Hikl pretvorio je ovo mesto u postavku inspirisanu Getsbijem iz 1930-ih.

Džo Saman je biznismen koji radi zajedno sa svojim ocem i izvršnim direktorom. Oni već više od 45 godina vode i menadžerišu hotele u UAE.

Tatjana je primećena na Sejšelima na medenom mesecu sa suprugom i najboljim prijateljima nakon njihovog raskošne svadbe koja je preplavila mreže.

Tatjana, 23-godišnja lepotica iz Bejruta studira na Univerzitetu Regent's u Londonu. Dok je aktivna na društvenim mrežama, pre svega na "Instagramu", Tatjana Nasur retko deli detalje svog privatnog života. Malo je detalja o tome kako je upoznala Džoa, ali je objavila jednu od svojih prvih fotografija sa njim u decembru 2023. kada su se verili.

Tatjana uvek živi punim plućima i voli lepe stvari u životu.

A kako i ne bi.

Njena porodica je uključena u industriju dijamanata i nakita. Njena majka, otac i brat poseduju dva brenda, "Batouli Jewelry" i "DIAM Jewellery".

@lebaneseweddings Timeless chic 🤍! #lebaneseweddings #fyp #fy #wedding #newlyweds #timeless #beautifulbride #bride #beautifulbride #retrowedding #retro #beirut #viral #viralwedding ♬ original sound - Lebanese Weddings

Na svadbi je nosila ogrlicu sa draguljima u obliku srca i smaragdnim kamenjem, uparujući je sa minđušama u obliku srca kako bi upotpunila izgled. Mlada je na dan venčanja nosila i druge komade nakita kako bi se uparila sa svojom mamom i sestrom.

Ona putuje po svetu i slika se pored obale Amalfi i skija u švajcarskim Alpima.

Iako nije bila toliko popularna na internetu pre svadbe, apsolutno svi snimci raskošnog venčanja i ceremonije otišli su viralno na "TikToku".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Skidanje jabuke kakvo nikada niste videli: Mladoženja se popeo dizalicom, skinuo je bez pucanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota