• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Viktorija Bekam i dalje žali zbog ove greške iz mladosti, pa je na vreme upozorila ćerku Harper šta da ne radi

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Harper je shvatila šta na svom licu nikako da ne dira

  • 0
Victoria Beckham, Harper Beckham Foto: Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada su Dejvid i Viktorija Bekam objavili da će posle troje dece konačno dobiti ćerku, niko nije sumnjao da će ova devojčica na kraju bolje od bilo koga drugog krenuti stopama svoje majke. I tako je bilo.

Sada kada Harper Seven ima 12 godina, počinje da se interesuje za šminku i ostale trikove lepote koje uči iz prve ruke od svoje mame dizajnerke, koja je kreirala i sopstveni brend kozmetičkih proizvoda 2019.

Naslednica Spajsice nas preko mreža svoje mame obaveštava publiku o tome kako se šminka, šta je njena rutina nege kože, pa čak i kako dobija definisanije lice zahvaljujući konturiranju.

Sve su to mamini saveti, a ponosna mama, s obzirom na to da Harper nema svoje mreže, deli video-smimke i ćerine tutorijale.

Sa nekoliko maminih proizvoda za oblikovanje obrva, Harper je snimila sebe kako bi nam pokazala kako da nanesemo gel i dobijemo tako dobro definisane obrve poput njenih. Nije to ništa novo, jer ako smo nešto naučili iz trendova lepote kasnih 90-ih, to je da su oni suštinski deo lica koji ga može u potpunosti promeniti.

Na ovo je mnogo uticala njena majka, kojoj su obrve najvažnije, ali koja je svoje upropastila. Štaviše, i sama je u jednom od svojih tutorijala za lepotu priznala da su njene obrve bile previše počupane i da je zato prvo što uradi kada se probudi jeste da ih nacrta. Tada je priznala i da je Dejvid nikada nije video bez nacrtanih obrva. Ona je svesna njihove važnosti u oblikovanju lica i sada je to prenela na Harper.

Tinejdžerka za sada ih oblikuje tako što ih češlja i daje im gustinu na suptilan način, a da pritom ne izgubi svoju prirodnost.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovako izgleda atmosfera u bekstejdžu 53. Perwoll Fashion Week-a

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota