• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dženifer Lopez u prepoznatljivom stilu Odri Hepbern u Parizu: Oda modne ikone holivudskoj divi

M. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevačica je zamenila svoje uobičajene lake i prozračne kombinacije i bikinije za nešto uglađeniji stil

  • 0
Dženifer Lopez Džej Lo Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez možda prolazi kroz težak period u svom braku sa Benom Alfekom, ali svakako ne dozvoljava da to utiče na njen javni imidž.

Diva je danas primećena pred reviju Haute Couture za jesen-zimu 2025. Christian Dior u Parizu, u izdanju u kome je zamenila svoje uobičajene lake i prozračne kombinacije i bikinije za nešto uglađeniji stil.

Džej Lo  se pojavila u bež kaputiću kratkih rukava koji je bio blago spušten na samo jedno od njenih ramena, a ispod njega se krila midi haljina sa kaišem.

No, par crnih "mačkastih" naočara za sunce i elegantno podignuta kosa sa nekoliko labavih pramenova naizgled su bili Lopezova oda čuvenoj glumici Odri Hepberni u kultnom fimu "Doručak kod Tifanija".

Glamuru su samo doprinele njene dugačke operske rukavice od crne kože, koje su najviše asocirale da je upravo Hepbern inspiracija za pevačicin današnji autfit.

Lopez je ovu kombinaciju zaokružila sa dijamantskim minđušama, crnom torbom Lejdi Dior, i, naravno, to ne bi bila Džej Lo da nije nabacila i par visokih potpetica – i to u zlatnoj boji.

Šminka, diskretna i elegentana kao i kod Hepbernove, bila je prigušena bež sjajem za usne, sa malo ružičastog rumenila i bronzanom konturom.

Svaka čast Džej Lo!

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota