• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nju voli najbogatiji Rus: Luksuzna proslava u Maroku dostojna Kleopatre

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kakva ekstravagancija!

  • 0
Vladislav Doronin and Kristina Romanova Foto: Profimedia

Ruski milijarder Vladislav Doronin, izvršni direktor i vlasnik luksuznih letovališta Aman, priredio je ekstravagantan 30. rođendan svojoj devojci manekenki Kristini Romanovoj, u Marakešu, u Maroku, uz nastup pop zvezde Kristine Agilere.

Romanova se zabavlja sa Doroninom od 2015. godine, i sa njim ima dvoje dece.

Fotografije koje je objavila sa luksuzne proslave "zapalile su" sve društvene mreže. Romanova je napravila ulaz za pamćenje, obučena u zlatnu, providnu toaletu, dok je nekoliko muškaraca u crnim ogrtačima nosi na zlatnoj palanki, kao drevnu kraljicu, a u pozadini puca vatromet.

 

Višednevne rođendanske svečanosti uključivale su zabavu u marokanskoj pustinji, plus događaje u odmaralištu Aman sa pet zvezdica. Na snimcima na društvenim mrežama, Romanova je takođe prikazana kako seče veliku višeslojnu belu tortu sa mašnama. Na drugoj slici, obučena u elegantnu, zadivljujuću bronzanu toaletu, sa prorezom na butini, seče još jednu ogromnu tortu sa plavom glazurom i perjem koje izvire iz vrha.

Iako je razlika u godinama velika, par deluje skladno. Doronin je u zavidnoj formi, a u Rusiji ga još od devedesetih zovu "Džejms Bond". Kristininu prirodnu lepotu je suvišno komentarisati.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota