• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cvetne haljine su kraljice letnje mode: Srpska glumica ih vešto nosi u trudničkim danima

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odlične su i uz najrazličitiju, ravnu, letnju obuću

  • 0
Vanja Nenadic Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Vanja Nenadić, zvezda serije "Tajne vinove loze", svakom pojavom pleni svojim osmehom i vedrinom. I kada je gledamo na TV-ekranima, i u pozorištu  ili na "Instagram" profilu, ne može se ne primetiti pozitivnost koju emituje. Sada Vanja posebno sija, užuvajući u trudničkim danima.

Glumica čeka dete sa kolegom Markom Todorovićem, a fotografije sa njenih društvenih mreža svedoče da joj ovaj period izuzetno prija. Nedavno je podelila fotografiju na kojoj pozira u maksi cvetnoj haljini, a njene koža i kosa imaju poseban sjaj.

Haljina ljubičasto-plavih tonova, sa V-izrezom, spuštenih ramena kao da je stvorena da i modno podrži lepotu trudnice. Vanja je nežnim položajem ruke pokazala trudnički stomak, a šminka u prirodnim tonovima i ležerno isfenirana kosa samo su doprinosile letnjem, prefinjenom izgledu.

Na drugoj fotografiji ona je u haljina drugačijeg kroja, sa tankim bretelama i desenom od geometrijskih figura pokazuje da su haljine neprikosnovene letnje kreacije i da žena u njima ima posebnu, romantičnu notu. U spoju sa Vanjinim šarmom i trudničkom nežnošću, nastaje prava letnja modna bajka.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radila je sa Donatelom Versače, a znamo je iz "pohoda" na muža: Ko je Milena Tunguz?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota