• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je dokaz da privlačnost ne zahteva pokazivanje kože: Kompletić koji stoji svakom tipu tela

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crne kožne rukavice se vraćaju na velika vrata

  • 0

Džesiku Gojkočeu smo navikli da viđamo u riskantnim, ekstravagantnim izdanjima koja su uvek tu da igraju u njenu korist i pokažu sve atribute. Španska manekenka naporno trenira, ima telo dostojno svetskog supermodela, te nije iznenađujuće što ne želi da se sakriva iza slojeva tkanine.

Međutim, i sama Džesika zna da je žena najpoželjnija kada otkrije "tek ponešto", što nam je jasno i pokazala u svojoj poslednjoj "Instagram" objavi.

Nalik na modernu verziju Merilin Monro iz filma "Kako se udati za milionera", sivi kompletić koji ističe struk, kožni crni kaiš za dodatno smanjenje obima, kožne rukavice i crna torbica - zaista su oličenje atraktivnog poslovnog stila. Tradicija vešto upakovana u ruho urbanizma. Crni hulahop i crne salonke akcentovale su elegantnu klasiku, a crna traka za kosu koja je "kontrolisala" Džesikine bujne lokne, bila je svakako iskorak u pravilima.

Ono što je primetno jeste da ovaj kompletić, zahvaljujući svom kroju, zasigurno stoji svakom tipu tela jer pravi oblik figure "peščanog sata".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota