• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Amal Kluni u haljinici koja briše godine: U ovom modelu svaka žena se oseća razigrano i spontano

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa naboranim ukrasima duž dekoltea i struka, kao i višeslojnom suknjom i asimetričnim rubom, ne treba da čudi što je dinamična haljina zamisao Donatele Versače

  • 0
Amal Kluni Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sezona letovanja po najluksuznijim svetskim odmaralištima uveliko je počela, a velike zvezde ne odolevaju da na mrežama pokažu u kakvom raskošu uživaju, kao i koji to modni trendovi dominiraju po ovim vrućinama.

Advokat za ljudska prava Amal Kluni i njen suprug Džordž Kluni zamenili su prošlogodišnju italijansku vilu za izlet u Sen Trope. Za ručak u restoranu, Amal je odabrala idealnu odeću za letnje izlaske: koketnu belu mini-haljinu sa šarenim roze i neonskožutim, narandžastim i ružičastim cvetovima. Velike naočare zaštitile su je od sunca, a espadrile sa plutom pružile neophodnu udobnost i elegaciju koja dopunjuje haljinu.

Sa naboranim ukrasima duž dekoltea i struka, kao i višeslojnom suknjom i asimetričnim rubom, ne treba da čudi što je dinamična haljina zamisao Donatele Versače. Vintidž komad je prvobitno bio predstavljen u "Versače" kolekciji za proleće 2004. godine, nazvanoj "Diva Alert". Liv Tajler, Britni Spirs i Lindzi Lohan svojevremeno su nosile isti print koji je Kluni sada prošetala, samo u različitim krojevima i dužinama.

Ono što je specifično kod Amal u ovoj haljini jeste činjenica da su ovo njene boje, a dužina, koketnost i lepšavost modela kao da brišu godine.

Ako vas ova haljinica koju nosi Amal Kluni asocira na Keri Bredšo, onda ste na dobrom tragu. Karneri i jesu bili najdraži liku iz serije "Seks i grad", a Amal je savršeno iskombinovala haljinu sa esencijalnim "Keri aksesoarima".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota