• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Severini "Zigman" stoji bolje nego Bijonse: Hrvatski dizajner kojeg obožavaju svetske zvezde najavljuje šou

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kroz nekoliko dana u rodnoj Rijeci će predstaviti pravi spektakl

  • 0

Juraj Zigman je protekle godine oblačio najveće svetske zvezde, od Niki Minaž, Lizo, preko Dodže Ket i Neli Furtado sve do kraljice Bijonse, kojoj je izradio kostime za koncert u Feniksu, kao i za turneju "Renaissance".

Dela hrvatskog modnog dizajnera iz Rijeke viđena su na svetskim pozornicama poput dodele Gremija, MTV i Brit Awards-a. Njegovu unikatnost zaista je prepoznata u svetu, a profesionalac uspeva iz sezone u sezonu da oduševi svojom vizionarskom umetnošću.

Svoju novu, dugoočekivanu kolekciju predstaviće 4. jula u hali riječkog Exportdrv-a, a tek delić onoga što će činiti njegovu impresivnu modnu priču, sačinjenu od više od 50 izgleda, prikazuju fotografije koje je cenjeni dizajner i kostimograf uradio u saradnji sa pevačicom Severinom.

On je nagovestio da će šou biti produkcijski "nikad viđen", a njegov scenski i ekstravagantni modni izražaj dominiraće nad klasičnim "pret-a-porterom".

Na fotografijama i videima podeljenim na zvaničnom "Instagram" nalogu kreatora vidimo Severinu kako leži na gumama obučena u srebrni korset, koji se nastavlja u veliki oreol, a tu je i kožni bajkerski komplet, spreman za scenu i nastup kakav i priređuju zvezde koje nose njegove kreacije.

Ipak, u komentarima su fanovi dizajnera i pevačice bili složni u jednom - Severina nosi "Zigmana" bolje od svih.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Revija Bate Spasojevića

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota