• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sindi Kraford rekreirala fotografiju od pre 38 godina u istoj jakni: I vi sigurno posedujete ovaj čuveni model

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na prvoj fotografiji imala je samo 20 godina

  • 0
Sindi Kraford Foto: Yu Tsai / BEEM / Beem / Profimedia

Neke stvari se nikad ne menjaju, a kada su u pitanju svetski top modeli, to se svakako odnosi na njihovu lepotu. Sindi Kraford je pre nekoliko dana proslavila 20-godišnjicu svog brenda "Meaningful Beauty" tako što je podelila retrospektivnu fotografiju sa početka karijere, kada je imala samo 20 godine.

Bajkersku jaknu koju je nosila na tom fotošutingu ponovo je obukla, a vrlo je verovatno da baš jednu ovakvu imate u svom ormaru, s obzirom na to da se model svake jeseni iznova i iznova nađe među najaktuelnijim kolekcijama lanaca brze mode.

- Zahvalna sam što sam provela poslednje dve decenije radeći sa neverovatnim timom, učeći toliko o lepoti i poslu i pomažući ženama da se osećaju najbolje u svakoj životnoj dobi. Srećan rođendan MB! Hvala vam svima što nas održavate - napisala je čuvena Sindi.

Na fotografiji od pre 38 godina vidimo krupni plan supermodela, sa prepoznatljivim mladežom, bojom kose i sa minimalno šminke. Druga fotografija je prikazuje gotovo istu, sa podjednako rosnim izgledom i namerno raščupanom kosom. Godine su joj samo donele zreliji i ozbiljniji izgled, a sve ono što zbog čega je i postala čuvena i dalje je nepromenjeno.

Ne možemo da potvrdimo da li je zapravo nega kože ono što Kraford čini tako blistavom, ali današnje poređenje pokazuje da je ona oduvek bila prirodno lepa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zovu je srpska Sindi Kraford, a Bojana Krsmanović je normalna devojka: U belom svetu mi nedostaje mamina sarma

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota