• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Olga Danilović bira svedene, stilizovane kombinacije: Tihi luksuz na delu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Torba je moderna modna klasika

  • 0

Teniserka Olga Danilović, pored sportskih aktivnosti, sve je zapaženija i na društvenim mrežama. Njen "Instagram" profil prati njenu svakodnevicu, od treninga do uživanja, a govori mnogo i o njenom modnom ukusu.

Shodno svojoj lepoti i mladosti, Olga bira moderne i dopadljive stajlinge, a primetna je i doza svedenosti, uz pažljivo biranje svakog komada.

Tako je najsvežija Olgina objava, koja ilustuje njene dane u Londonu, pravi primer "tihog luksuza", sve popularnijeg u modnom svetu.

Krem pantalone i crna T-majica, tako jednostavna kombinacija, istakla je Olginu lepotu, posebno naglašenu prirodnim izgledom lica, čini se savim bez šminke. Jedan detalj bio je ipak prepoznatliv kada su brendovi u pitanju.

Mala crna torba, "Chanel Kelly Bag", začinile su stajling mlade teniserke, a njen lanac u kombinaciji kože i metala bio je, pored sata i narukvice, jedini dodatni ukras.

Olga je posle meča sa Ankom Aleksije Todoni iz Rumunije napustila Vimbldon, ali očigledno je da je vreme provedeno u Londonu ostalo kao izuzetna uspomena.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: BAFE doveo Milano u Beograd, a poruka modnih revija je bila jasna: Ne smemo da ćutimo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota