• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milena Vasić u spoju muške i ženske mode: Ostavila je divnu poruku svim majkama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stajling i reči koje inspirišu svaku ženu

  • 0

Glumica Milena Vasić postavila je novu galeriju svojih fotografija na "Instagramu" i dala novu inspiraciju svim damama koje je prate. Po lokacij koju je objavila uz fotografije otkriva nam da je u jednom od glavnih modnih centara sveta - u Francuskoj. U skladu sa tim, Milena je odabrala da pokaže zanimljivi spoj, nekada muškog komada odeće i ženstvene marame oko vrata.

Naime, Milena je odlučila da svoj stajling prepusti beloj boji. Zvezda autfita zasigurno je prsluk sa oštrim dekolteom i crnim dugmićima. Na neki način, prsluke je u poslednje vreme ženska moda "otela" za sebe, a dame odlično odrađuju svoj zadatak i kombinuju ih na svakojake zanimljive načine.

Beli prsluk Milena Vasić ukombinovala je sa belim šortsem i džemperkom. Da bi "razbila" monotonost boja, odabrala je braon kaiš. 

Milena se poigrala sa još jednim detaljem koji je savršen spoj oba modna sveta, muškog i ženskog. Oko vrata je vezala maramu sa crnim, belim i braon šarama, a sve je dopunila zanimljivim naočarima sa okruglim staklima i diskretnijim zlatnim nakitom.

U opisu fotografije ostavila je poruku svim majkama:

"Majka je zakon univerzuma odrastanja ispunjen čistim osećanjem, koncentrisana želja da se ćerki pruži drugačija, bolja budućnost. Majka je žena koja se menja: nepoznata osoba koja je postojala pre ćerke – nepredvidljiva matična ćelija slobode, i daleka osoba koju je nepoznatom učinila starost – pogrbljeno i izlomljeno sećanje srca. Majka je lepak koji povezuje dete i ženu u nama. Majka je istina o nama samima. Majka je simbol društva, stega koje su je oblikovale i kojima se opirala. Majka je naša revolucija.

Majka je sve to, majka su sve te žene. I ti.

Jedna žena".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Modna inspiracija: Prsluci i pantalone su ponovo in!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota