• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nemam zube, ali sam lepa": Muškarci su oduševljeni njenim izgledom, snimak pogledali milioni

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova Amerikanka bez problema objavljuje snimke

  • 0

Jedna devojka iz Amerike, koja je i korisnica "TikTok-a", nema zube iako je mlada za takvo stanje. Međutim, ona nosi protezu, ali najviše voli kad je ne nosi i to uporno predstavlja svetu i društvenim mrežama. Njeni pratioci muškog roda su najblaže rečeno - impresionirani kako ona izgleda.

Očigledno ova dama sa nalogom @To0thlessQueen, ne dozvoljava da joj stomatološki problemi utiču na samopouzdanje i to se može zaključiti na njenom profilu. Ima više od 400.000 pratilaca koji vole to što ona radi. Ova devojka je mišljenja da je i dalje lepa iako nema zube, već koristi protezu.

Mnogi su je u komentarima pitali da li joj je teško da nađe osobu sa kojom će izaći na sastanak s obzirom na to da nosi protezu, ali ova devojka je jasno odgovorila da je već pet godina u srećnoj vezi ali i da je na početku iste imala sasvim dovoljno samopouzdanja, piše "Mirror".

@to0thlessqueen Surprise 🤭 #Denture #Dentures #dentureconfidence #funny #laugh #denturecomedy #smile #toothless #To0thlessQueen #Queen #confidence #confident #beauty #beautiful #foryou #comedytiktok #denturesatayoungage #denturegang #funny #funnyvideos #teethtok #surprise #loveyourself #selflove ♬ Nasty - Tinashe

Međutim, bilo je i onih koji su uputili i reči kritike poput "da je jadno i vulgarno", ali je bilo i komentara onih koji takođe nose protezu i koji su je podržavali rečima da partnerima odgovara kada nema proteze i da je bolje bez njih.

Ovaj snimak je pregledan preko 47 miliona puta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zubar pokazao šta se dešava sa vilicom ako ne čistite kamenac

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota