• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marija Šarapova na Vimbldonu pojam stilizovanosti: "Burberry" od glave do pete

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svedeno, elegantno i bogato

  • 0
Marija Šarapova Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / imago sportfotodienst / Profimedia

Vimbldon je turnir koji se sa žudnjom očekuje jer svake godine na njemu se ispisuje istorija tenisa. On je i stecište poznatih ličnosti jer je prestiž naći se u gledalištu sportskog događaja sa tradicijom. Marija Šarapova je ove godine bila pravo osveženje na turniru.

Ona je bila zvezda na travi, sa ovog turnira je nosila i pehar, a sada je njena pojava u Kraljevskoj loži svima skrenula pažnju. Ruska lepotica je 20 godina nakon osvajanja trofeja na ovom turniru sada došla kao cenjena gošća, a tom prilikom pokazala je izuzetnu stilizovanost, po kojoj je i poznata.

Šarapova se špojavila u "Burberri" krem kompletu, koji su činile pantalone i duga safari košulja sa dugmadima i kaišem, koji je istakao njen struk. Majka dvogodišnjeg dečaka zadržala je svoju vitkost i privlačnost, koje su godinama bile njen simbol.

Izbor brenda može se tumačiti i kao poštovanje tradicionalnih engleskih korena turnira, a Šarapova je vešto uz ovaj komplet odabrala i torbu zeleno-belih tonova, koja je odlično komplemetirala odelu.

Marija Šarapova Vimbldon Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Društvo joj je pravio verenik Aleksandar Gilksom, koji je izborom odela pokazao engleski osećaj za elegantnu ležernost. Dodatno, on je stilski bio usklađen sa svojom damom, prateći kravatom boju njene torbe.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Radila je sa Donatelom Versače, a znamo je iz "pohoda" na muža: Ko je Milena Tunguz?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota