• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Marija Karan izgleda svetski: Na događaju u Londonu promovisala srpsku modu

Vreme čitanja: oko 2 min.

U društvu Marine Abramović i Roksande Ilinčić

  • 0

Glumica Marija Karan uvek je asocijacija na prirodnu, vanvremensku lepotu. Zahvaljujući svojoj karijeri i životu u inostranstvu, neretko je deo svetski poznatih zabava, a njena nedavna objava na "Instragamu" svedoči baš o jednoj takvoj. Među mnogim svetski poznatim imenima, Marija je bila gošća "Serpentine Summer Party 2024" u Londonu.

Ovaj događaj okupio je ljubitelje umetnosti i modne entuzijaste da proslave kreativnost u svim njenim oblicima. Događaj je poznat po eklektičnoj mešavini umetnosti i stila ove godine okupio je velika imena.

Marija Karan je za svetsku zabavu odabrala toaletu srpske dizajnerke i to ponosno istakla u svojoj objavi. Kreacija Ane Šekularac na Mariji je izgledala bajkovito.

Moderno postavljeni asimetrični karneri na dugoj haljini bili su pun pogodak i davali dovoljno prostora da se istakne skladna figura glumice, a motiv ruže na jednom ramenu doneo je dodatnu eleganciju. Sve to Marija je ponela uz svedene crne sandale na štiklu.

Marija se fotografisala sa Marinom Abramović kao i sa Roksandom Ilinčić, čije je prisutsvo takođe govorilo o prirodi skupa.

Dok je Marina Amramovič odabrala crnu odevnu kombinaciju, Ilinčić se opredelila za boju svetlosti. Duga žuta haljina sa prozirnim pojasom u donjem delu bila je spoj elegancije i prefinjenosti.

Moda je nezaobilazan deo ovog događaja, a "Vog" piše da se ove u okviru "Serpentine Summer" može videti instalacija pod nazivom „Arhipelagična praznina“ (Archipelagic Void), inspirisana madangom, otvorenim dvorištima koja se nalaze u centru tradicionalnih korejskih domova. Tu je „ The Galleri“, ispunjen snimcima iz Kensington Gardensa, spojenim sa korejskim vokalom kompozitora Jang Ioung-giua; „Tea House“ ukazuje na prvobitnu funkciju zgrade Serpentine South kao čajanke; i „Biblioteka nepročitanih knjiga“ (The Library of Unread Books), ispunjena nikada ranije otvorenim tomovima umetnika Hemana Čonga i arhiviste Renea Staala. „Play Tower“ podstiče posetioce da se popnu na njegovu narandžastu mrežu, a tu je i „Auditorium“, namenjen da služi kao prostor za okupljanje i performanse.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Enterijer "Dolce&Gabbana" u MiIanu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota