• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Frizer Branislav otkriva koje su najpopularnije nijanse pramenova za ovo leto: Od sitnih do velikih promena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ni prirodne kose nisu izostavljene

  • 0
Branislav Relić, frizer Foto: Shutterstock, Instagram/hair_by_relja

Ukoliko vam je u planu da nešto promenite na svojoj kosi, ali i dalje niste odlučili šta želite, možda i jeste pravo vreme da pogledate koji trendovi vladaju frizerskim salonima. Da bi vam bilo lakše da odlučite kakvom kosom želite da obeležite ovo leto, u pomoć smo pozvali frizera Branislava Relića.

Evo koje su top tri nijanse koje uveliko vladaju letnjom sezonom.

Pramenovi, ali kakvi?

pramenovi Foto:Shutterstock

Plava boja čvrsto drži svoje mesto, bilo da se radi o farbanju cele kose ili samo pramenova. No, kao što znamo, postoje različite nijanse plave kose, pa zato, Branislav ističe jednu koja će za ovo leto biti fantastična:

- Kada je reč o ekstremno svetlim nijansama, ovo leto će biti propraćeno hladnim, pepeljastim, "bebi-lajt" pramenovima, koji će idealno da se slažu na taman ten.

Pravo osveženje za tamne brinete

Tamna kosa Foto: Shutterstock

Ne morate se brinuti da li ćete se pokajati ako uradite nešto svojoj tamnoj kosi. Naš sagovornik ima rešenje za sve tamne brinete.

Naime, za tamne brinete koje žele da isprobaju nešto drugačije, a da pritom ne odstupaju mnogo od tamne nijanse braon, idealno rešenje će biti da se uradi balajaž u nekim braon i prirodno plavim varijantama. Time će zadržati svoju autentičnost, a kosi će dodati prelivanje iz tamne ka svetlijim nijansama.

Prirodne boje kose nisu zaboravljene

Kosa Foto: Shutterstock

- Za prirodne boje kose, kao i u prve dve varijante, važi isto pravilo - leti svetliji tonovi, a zimi tamniji. Ukoliko imate prirodnu boju kose, idealno rešenje biće da se uradi takozvano "sunce u kosi", ukoliko niste spremni za nešto ekstremniju promenu svog imidža, a želite da unesete dozu svežine - navodi frizer Branislav.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Kako napraviti "neurednu punđu" za minut?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota